Νέες, δυνατές διακρίσεις προστίθενται στη σειρά ποιοτικών ελαιολάδων της E-LA-WON με δύο επιπλέον μετάλλια.

Ως ένα από τα καλύτερα, ανάμεσα σε 500 και πλέον βιολογικά ελαιόλαδα, από 12 και πλέον χώρες που συμμετείχαν στο πλαίσιο του μεγαλύτερου σε παγκόσμια κλίμακα διαγωνισμού βιολογικών BIOL 2018 στην Ιταλία, βραβεύθηκε το Organic E-LA-WON με Gold Medal στο 23rd International Prize Biol 2018 και είχε ήδη ενσωματωθεί στην ειδική έκδοση του «Οδηγός των καλύτερων βιολογικών ελαιολάδων του κόσμου» (http://premiobiol.it/en).

Ο διαγωνισμός Biol 2018 θεωρείται ένας από τους ελάχιστους εξειδικευμένους στο βιολογικό ελαιόλαδο, με ειδικούς γευσιγνώστες παγκόσμιας εμβέλειας και η αξιολόγηση πραγματοποιείται με τυφλή γευσιγνωσία.

Το εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Organic E-LA-WON που απέσπασε υψηλή βαθμολογία, προέρχεται από την Πελοπόννησο, είναι Κορωνέικης ποικιλίας, ψυχρής έκθλιψης, έχει υπέροχη γεύση και άρωμα.Επίσης, Ασημένιο μετάλλιο απέσπασε το Green Fresh Αγουρόλαδο E-LA-WON στον Athena International Olive Oil Competition (ATHIOOC) που φέτος έλαβε χώρα στους Δελφούς μεταξύ 359 δειγμάτων από 11 χώρες και παρουσία 20 κριτών. Ο διεθνής διαγωνισμός «Athena» οργανώνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική ελαιοπαραγωγική περιοχή της Ελλάδας και αφορά Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο απ΄ όλο τον κόσμο.

 

FullSizeRender2

Το Green Fresh Αγουρόλαδο είναι ποικιλίας «Αθηνολιά» πρώιμης συγκομιδής, έχει έντονη φρεσκάδα, ισορροπημένη πικρή και πικάντικη γεύση και είναι για έβδομη φορά βραβευμένο διεθνώς.

Δείτε επίσης

Γευσιγνωσία των 242 βραβευμένων ελαιολάδων του διαγωνισμού ATHENA