Την πιο άσχημη φάρσα, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, έκανε μια γυναίκα στις ΗΠΑ, που έβηξε επίτηδες πάνω σε φρέσκα τρόφιμα ενός καταστήματος, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να πετάξουν προϊόντα αξίας $35.000!

Τη στιγμή που ο ΟΗΕ προειδοποιεί για πιθανή παγκόσμια έλλειψη τροφίμων και όλοι είμαστε ανήσυχοι κατά πόσο ο κορωνοϊός μεταδίδεται και μέσω φρέσκων φρούτων και λαχανικών, η φάρσα μιας γυναίκα στην Πενσυλβάνια σήμανε συναγερμό σε τοπικό κατάστημα. Όπως διαβάζουμε στο Insider, ένα κατάστημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ «Gerrity’s», ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι αναγκάστηκαν να πετάξουν τρόφιμα αξίας περί τα $35.000, αφότου μια γυναίκα έβηξε επίτηδες πάνω τους.

https://www.facebook.com/GerritysSupermarket/posts/3009531602449826?__xts__[0]=68.ARA0b-nEkNHTH6z18liSqFcA0YcA3zUQizu58X7hzKT9H13mXqpW9OdGhH0MHYKptDV-MI78ga_2LCv5lcR3dxUSeCs_ye9By78nSv03qd9kVmXDKIlq_ltjIipLDWNMe8m8Zj9GPedw8Ztm3_-JgnDA8rfY3CrpYYXa3eYMOlWK5ekHClzgQh3F9QA2RvTFQRX36E75Ib7Z8aBoMZ5kiZWZq7eIUd6WtDhX4Dve2ShMLFig-5HcKrDi4zKcnc2ULmsbDRiVEi7hDlFrcd6GueE1g_0-gy-CBB-mZdSOAUXDsC2OiA2-z0cqHwdtPS-lZsoFkXXybrg9T_-fYrFhS-5dTQ&__tn__=-R

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μια γυναίκα επισκέφθηκε το κατάστημα τις προηγούμενες μέρες και σκόπιμα έβηξε πάνω στα φρούτα, τα λαχανικά, ένα τμήμα του αρτοποιείου καθώς και στο τμήμα κρεοπωλείου του καταστήματος. Με στόχο να προφυλάξουν τους πελάτες τους, προχώρησαν σε απολύμανση του χώρου, ενώ πέταξαν τα τρόφιμα με τα οποία ήρθε σε επαφή. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ζημιά για το κατάστημα υπολογίζεται στα $35.000, ενώ είναι αβέβαιο αν μπορεί αυτό το ποσό να καλύφθεί από την ασφαλιστική τους.

Επιπλέον, αναφέρουν ότι αν και είναι τελείως αντίθετοι με τη σπατάλη φαγητού, δεν θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά, σε μια στιγμή που τόσοι άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια τους, λόγω της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού. Όπως σημειώνουν βέβαια, το μόνο καλό από αυτή την ιστορία, είναι ότι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πρωτόκολλο αντιμετώπισης ανάλογων περιστάσεων στην πράξη, δείχνοντας στους πελάτες τους ότι έχουν την ασφάλεια τους σε προτεραιότητα.

Όσο για τη φαρσέρ, ανακοινώθηκε ότι αφού εξεταστεί για να διαπιστώσουν αν είναι θετική στον κορωνοϊό, θα τις απαγγελθούν κατηγορίες.

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός: Στη Νέα Υόρκη πουλάνε ντόνατς με προσωπογραφία γιατρού

Γραμμή βοήθειας για εστιατόρια στην Αμερική

Κορωνοϊός: Φοιτήτρια στις ΗΠΑ έφτιαξε υπηρεσία παράδοσης τροφίμων για ηλικιωμένους

Το άρθρο της εβδομάδας