Η νέα καμπάνια της Κωτσόβολος για το φετινό Black Friday έκανε αίσθηση με τον έξυπνο και κωμικό τρόπο που δείχνει τις προσφορές και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει την πιο εμπορική περίοδο της χρονιάς.

Στην ανατρεπτική ταινία πρωταγωνιστεί στον ρόλο του πάτερ ο Σπύρος Μπιμπίλας, που απογειώνει την καμπάνια με την ερμηνεία του!

Οι πρωτοποριακές Quick Commerce υπηρεσίες της Κωτσόβολος μαζί με την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, προσφέρει έναν νέο κόσμο ολοκληρωμένων και εξελιγμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνεται εύκολα, γρήγορα και απλά σε όλες τις επιθυμίες.

Αυθημερόν παράδοση ή παράδοση μέσα σε 24 ώρες, σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, ταχύτητα και ασφάλεια, ακόμα και παραλαβή μέσα σε 20 λεπτά από 73 σημεία Quick Point, για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θα σας… κολλάσουν. Επιπλέον, σε επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος λειτουργούν μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro, ενώ με ένα απλό scan από το κινητό και με μόλις 3 βήματα, αγοράζετε μέσω της υπηρεσίας Scan & Go το προϊόν που θέλετε με… φωτογραφική ταχύτητα!

Δείτε τη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=JKgSaE5x4O8

Δείτε επίσης:

Η Κωτσόβολος ενισχύει τις υγειονομικές αρχές της χώρας

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε ως Best Hotel Supplier στο Συνεδρίο Hotel Tech

Η Κωτσόβολος γεμίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά μία «Κιβωτό» με σχολικά