Πώς και πώς περιμένουν οι φανατικοί των burgers το άνοιγμα των εστιατορίων Burger King στην Ελλάδα, ωστόσο όπως φαίνεται αυτή η στιγμή μάλλον αργεί ακόμη.

bk

Η γνωστή αμερικανική αλυσίδα, με τα χιλιάδες καταστήματα εντός κι εκτός Αμερικής, είχε ανακοινώσει εδώ και περίπου 2 χρόνια την επέκταση της και στην ελληνική αγορά, με τις αρχές του 2016 να προσδιοριζόταν τελευταία ως η χρονική στιγμή που θα γευόμασταν τα πρώτα burgers τους στην Αθήνα. Βέβαια, μέχρι και σήμερα δεν έχει ανοίξει κανένα εστιατόριο, με τους φίλους των διάσημων εστιατορίων fast food να φοβούνται ότι ίσως τελικά το όλο concept “ναυαγήσει”.

Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τους επόμενους μήνες, οπότε μέχρι τότε stay tuned και όταν έχουμε κάποιο νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

14650484_1473611865985478_1039337532834533372_n

Πάντως, για να δείτε πόσο μεγάλο κοινό έχουν τα Burger King στη χώρα μας, στο facebook έχει δημιουργηθεί ακόμη και η σελίδα “Burger King to Greece”, η οποία όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της “δεν έχει καμιά επαγγελματική σχέση με την αλυσίδα και τις ενδεχόμενες ενέργειες που θα κάνει στην Ελλάδα. Είναι μια σελίδα που φτιάχτηκε καθαρά ως έκφραση “αγανάκτησης” για την έλλειψη εστιατορίου ΒΚ στην Ελλάδα”!