Το ArGOODaki των Goody’s Burger House επιστρέφει και τα φετινά Χριστούγεννα, για 17η χρονιά, προκειμένου να στηρίξει παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Φέτος, συνεργάζεται με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» υποστηρίζοντας τα παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος. Ειδικότερα, στόχος είναι προσφερθεί εξοπλισμός και υλικά αναγκαία για την εκπαίδευση, την ομαλή κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, που φιλοξενούνται πανελλαδικά σε 4 συνεργαζόμενους φορείς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η διαδικασία γνωστή. Με κάθε γεύμα ArGOODaki ενισχύουμε το Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος» στην Αθήνα, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο, το «Τμήμα Θεραπειών Παιδιών και Εφήβων» στη Χίο και το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ατόμων με Βαριά Νοητική Στέρηση «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο.

Εμείς απλά διαλέγουμε ένα γεύμα με τον αγαπημένο μας ήρωα, μια fleece κουβέρτα, ένα σετ κούπες, backpacks σε 3 χρώματα ή ένα ημερολόγιο για το 2019 και έτσι, διαδίδουμε και εμείς το πιο γλυκό μήνυμα αγάπης. «Διαλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, ενώνουμε όλοι μαζί τα κομμάτια του παζλ και προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα στα παιδιά με αυτισμό σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος χρειαζόμαστε όλους εσάς στο πλευρό μας για να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό στόχο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goody’s Burger House.