Μετά από μια δύσκολη χρονιά, το Μakedonia Palace εγκαινιάζει την τουριστική σεζόν καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του από τις 20 Απριλίου.

Το πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το πεντάστερο Makedonia Palace έχει ταυτιστεί με την εικόνα και πολύ περισσότερο, την ιστορία της πόλης.

Και όλοι όσοι έχουν περάσει ακόμα και μια φορά τις πόρτες του ξέρουν καλά γιατί η φιλοξενία εδώ είναι εμπειρία χωρίς ίχνος κλισέ.

Και μετά από μια πρωτοφανή χρονιά για τον τουρισμό, εγκαινιάζει τη νέα σεζόν από τις 20 Απριλίου με τα υψηλότερα πρότυπα υγειονομικών μέτρων και ασφάλειας.

Για το ξενοδοχείο, μάλιστα, αυτή η συγκυρία έχει ιδιαίτερη σημασία αφού είναι η πρώτη φορά μετά το 1971, που έκλεισε τις πόρτες του για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που υποδέχεται όλους τους επισκέπτες με μια ειδική προσφορά καλωσορίσματος “Welcome Back” εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του.

Με το πρόγραμμα Safely Together, μάλιστα, συνδυάζονται προσεκτικά σχεδιασμένοι κανονισμοί, μέτρα υγείας και ασφάλειας με αυστηρές μεθόδους απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις ενώ εγκαινιάζεται και μια πιο ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων για μεγαλύτερη ευκολία στον προγραμματισμό κάθε διαμονής.

Με την ελπίδα για ένα λαμπρό καλοκαίρι και μια ακόμα πιο λαμπρή ιστορία που συνεχίζεται…

Και εδώ το βίντεο με τις προετοιμασίες του opening:

https://www.youtube.com/watch?v=6A6rEw6Du-M

info:

Makedonia Palace, Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 897197, www.makedoniapalace.com

Δείτε επίσης:

Σωτήρης Ευαγγέλου (Makedonia Palace): “Η ελληνική κουζίνα είναι συνεχής μέσα στο χρόνο”

Η άνοιξη των ροζέ κρασιών στη Θεσσαλονίκη

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020: Αυτά είναι τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν

Το άρθρο της εβδομάδας