Η μεγαλύτερη αλυσίδα cafe στον κόσμο, τα Starbucks, ανακοίνωσαν ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα ανοίξουν το μεγαλύτερο τους κατάστημα μέχρι στιγμής, στο Σικάγο.

Το τετραώροφο κατάστημα της εταιρείας θα βρίσκεται στο Magnificent Mile στο κτίριο Crate & Barrel στη γωνία της λεωφόρου North Michigan και της οδού Erie. Θα είναι το 6ο Reserve Roasters της αγαπημένης αλυσίδας, μετά από τα cafe στο Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ, τη Σαγκάη και το Τόκιο.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στην Insider ότι το Chicago Reserve Roastery «θα προσφέρει στους πελάτες μια πλούσια εμπειρία αφιερωμένη στο ψήσιμο και τη ζύμωση μικρών παρτίδων Starbucks Reserve καφέ από όλο τον κόσμο».

Εκτός από τον παραδοσιακό καφέ και τα ζεστά ροφήματα, το συγκρότημα των 43.000 τετραγωνικών μέτρων θα διαθέτει ένα μπαρ με «speciality κοκτέιλ» και «πλήρη κουζίνα για την παρασκευή γλυκών, ψωμιού, πίτσας και σαλάτας από το ιταλικό αρτοποιείο Princi» σύμφωνα με το Chicago Tribune. Συνολικά, το Reserve Roastery αναμένεται να απασχολήσει περίπου 200 άτομα.

Το μεγαλύτερο Starbucks στον πλανήτη αναμένεται να ανοίξει στις 15 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. CST. Θα είναι ανοιχτό από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη, 8 π.μ. έως τα μεσάνυχτα Παρασκευή και Σάββατο και από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. τις Κυριακές.