Το olivemagazine.gr συνεχίζει δυναμικά την πορεία του και στα social media φτάνοντας τους 50.000 ακολούθους στο Instagram, στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή.

Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα οι λόγοι που μας επισκέπτεστε είναι πολλοί: για συνταγές γλυκές και αλμυρές, για χρηστικά θέματα και συμβουλές, για νέα της γαστρονομικής σκηνής, για τις ανθρώπινες ιστορίες πίσω από κάθε εταιρεία παραγωγής ελληνικών προϊόντων, για τις συνεντεύξεις μας με μάγειρες και σεφ, για θέματα διατροφικά, για νέα της γαστρονομικής σκηνής στη χώρα μας, για ταξίδια και διευθύνσεις στην Αθήνα και αλλού.

Βρισκόμαστε πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής και η ενημέρωσή σας και μέσω social media είναι πολύ σημαντική για εμάς. Καθημερινά φροντίζουμε να μαθαίνετε όλα τα νέα γύρω από την εστίαση και μέσω από τις άλλες μας πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης: facebook, viber, pinterest.

Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, για να σας δίνουμε πάντοτε αυτό που ζητάτε: ποιότητα, εγκυρότητα και αμεσότητα!

Δείτε επίσης:
Λαχταριστές τάρτες: Ποιες είναι οι τάρτες που αγαπούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;

Αγαπούν οι αναγνώστες του olivemagazine.gr τα φρικασέ;

Μακαρονοσαλάτες ή ρυζοσαλάτες προτιμούν οι αναγνώστες του olivemagazinegr;