Με μια σημαντική διάκριση για το χώρο της ελληνικής γαστρονομίας ξεκίνησε το 2017 με το εστιατόριο Patio του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές των εστιατορίων που προτείνει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN.

MARGI

Ανάμεσα σε χώρες με σταθερή παρουσία σε διεθνείς λίστες γαστρονομίας, το νέο εγχείρημα του ξενοδοχείου στο χώρο της προσεγμένης γεύσης, αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία, προωθώντας παράλληλα τη δημιουργική κουζίνα του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, που βασίζεται στις φρέσκες πρώτες ύλες που προμηθεύεται καθημερινά από την ιδιόκτητη φάρμα του The Margi.

Patio-Chef

Patio---Plate-(1)

Σε απόλυτη σύμπλευση με τις επιταγές του ξενοδοχείου για μια πολύπλευρη εμπειρία γεύσης, το μενού γευσιγνωσίας του fine dining εστιατορίου που στεγάζεται στο αίθριο του ξενοδοχείου, είναι επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση ενώ έχει ως βάση γεύσεις της Μεσογείου.

Εν όψει της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, οι εμπνευστές του εστιατορίου προετοιμάζουν νέες εμπειρίες καθώς και ειδικά θεματικά γαστρονομικά γεγονότα για τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και όχι μόνο.

Δείτε τη λίστα με τα 21 καλύτερα εστιατόρια:
http://edition.cnn.com/2017/01/03/foodanddrink/best-new-restaurants-for-2017/index.html