Για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα εστιατόρια των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George διακρίνονται στον έγκυρο παγκόσμιο θεσμό των «Wine Spectator Restaurant Awards», ο οποίος επιβραβεύει εστιατόρια που διατηρούν εξαίρετη λίστα κρασιών, την οποία συνδυάζουν αρμονικά με τα προτεινόμενα μενού και την άριστη ποιότητα του σέρβις.

Τα δύο εστιατόρια τιμήθηκαν με το βραβείο «Best of Award of Excellence», γεγονός που τα εδραιώνει ως προορισμό εκείνων που αγαπούν το καλό κρασί. Σημειώνουμε ότι το Wine Spectator εξετάζει τον κόσμο του κρασιού από τον αμπελώνα μέχρι το τραπέζι, εξερευνώντας τον ρόλο του στη σύγχρονη εποχή και πραγματοποιώντας ειδικές γευσιγνωσίες περισσότερων από 18.000 κρασιών ετησίως, γεγονός που ενισχύει το κύρος της απονομής.

Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε σε 1.215 εστιατόρια από 75 χώρες και αποσκοπεί στην ανάδειξη των εστιατορίων με οινικές λίστες κορυφαίας ποιότητας και σημαντικό εύρος όσον αφορά τις περιοχές προέλευσης των κρασιών. Σημειώνουμε ότι τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall είναι τα μοναδικά στην Αθήνα που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα. Την οινική λίστα των κρασιών των δύο εστιατορίων επιμελείται ο διακεκριμένος sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, ο οποίος επιλέγει κρασιά από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές περιοχές παγκοσμίως.