Η τεχνολογία φέρνει νέα εποχή ακόμη και για τα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ. Η Amazon, λοιπόν, δεν ανοίγει απλά σούπερ μάρκετ, αλλά λανσάρει και νέα έξυπνα καροτσάκια.

Αρχικά, να πούμε πως το πρώτο κατάστημα Amazon Fresh είναι γεγονός, βρίσκεται στο Γούντλαντ Χιλς του Λος Άντζελες και απλώνεται σε 3.250 τετραγωνικά μέτρα. Στα Amazon Fresh θα βρει κανείς κρεατικά και ψάρια, φρούτα και λαχανικά, αρτοποιήματα, έτοιμα γεύματα, όπως συμβαίνει, δηλαδή, σε κάθε άλλο παντοπωλείο ή σούπερ μάρκετ. Όμως φυσικά, αυτό το κατάστημα δεν θα είναι όπως ένα απλό σούπερ μάρκετ. Μέχρι και τα καροτσάκια θα είναι κάπως διαφορετικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rob Irwin (@irwindesigned) on


Αρχικά, θα υπάρχει η εικονική βοηθός της Amazon, η οποία θα μπορέσει να κατευθύνει τους πελάτες να διαμορφώσουν τη λίστα για τα ψώνια μέσω του Alexa app. καθώς επίσης και να ψωνίσουν με ένα «έξυπνο» καρότσι, το Amazon Dash Cart, που με αισθητήρες, κάμερες και αλγόριθμους αναγνωρίζει αυτόματα τα προϊόντα που θα διαλέγουν οι πελάτες  από τα ψυγεία και τα ράφια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Startupi (@startupi) on

Μ’ αυτό τον τρόπο μάλιστα οι πελάτες θα μπορούν να πληρώνουν αυτόματα για τις αγορές τους χωρίς να χρειάζεται να σταθούν στην ουρά του ταμείου. Τέλος, τα καταστήματα Amazon Fresh, ωστόσο, θα διαθέτουν και ανθρώπινο δυναμικό και τα πιο απλά καρότσια, αφήνοντας τον πελάτη να επιλέξει.

Διαβάστε επίσης:
Διανομή ζεστών σχολικών γευμάτων με την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ποιος είναι ο ναζιστής vegan chef που προκαλεί πονοκέφαλο στη Μέρκελ;
Γιατί στη Βρετανία προτρέπουν τους καταναλωτές να βγαίνουν σε εστιατόρια;