Το Sympossio Greek Gourmet Touring συμμετέχει στο γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνει το National Geographic στο Λονδίνο στις 20 και στις 21 Ιουλίου. Στο πλαίσιο προβολής της Ελλάδας, ο EOT, συμμετέχει με δικό του περίπτερο στο μεγάλο αυτό φεστιβάλ γαστρονομίας που αναμένεται να προσεγγίσει πάνω από 4.000 επισκέπτες.
Το Sympossio επιλέχθηκε από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό. Με 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Sympossio συνεχίζει τη συνεργασία του με τις δύο Περιφέρειες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι αποτελεί έμπρακτα το μοναδικό συνεργικό και διεισδυτικό όχημα εξωστρέφειας της Ελλάδας θέτοντας ως κοινό στόχο την προβολή της ελληνικής διατροφής, των προϊόντων και της κουλτούρας της στο εξωτερικό.
Αυτή τη φορά, κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα και θα βρίσκεται στο περίπτερο Β11 του ΕΟΤ παρουσιάζοντας το Σάββατο και την Κυριακή ελληνικές συνταγές μέσα από μαγειρικά ‘masterclasses’. Την ομάδα του Sympossio πλαισιώνει η ομάδα των δύο σεφ του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Γιάννης Ροδοκανάκης και κ. Γιώργος Χατζόπουλος.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εμπνευστής του Sympossio και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts σε δήλωσή του τονίζει ότι «Στο δέκατο χρόνο του το Sympossio συνεχίζει να δείχνει το δρόμο της συνεργατικής λογικής που το καθιέρωσε ως το κύριο όχημα εξωστρέφειας της ελληνικής γαστρονομίας. Αρωγός στο έργο του ΕΟΤ, στήριγμα στις πρωτοβουλίες των περιφερειών και οδηγός καινοτομίας στην προβολή της ελληνικότητας συνεχίζει να προσπαθεί για την ανάδειξη της απολυτής εμπειρίας που λέγεται Ελλάδα. Είναι τιμή και προνόμιο να συνεργαζόμαστε με όλους όσους βλέπουν στην οικονομία της φιλοξενίας τον φάρο προόδου της δικής μας Ελλάδας».