Στην καρδιά του Ανόι, στο Βιετνάμ, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο τηλεοπτικός σεφ Άντονι Μπουρντέν έδωσαν ραντεβού το 2016 και απόλαυσαν τοπικές λιχουδιές στα πλαίσια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής Anthony Bourdain Parts Unknown. Δύο χρόνια μετά, το τραπέζι τους είναι ακόμη άθιχτο με τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα που χρησιμοποίησαν πάνω.

160523-obama-vietnam-beer-jsw_734f8e574316c4e22b086620ec6c7887

Όχι δεν είναι οι υπάλληλοι πολύ τεμπέληδες για να το μαζέψουν, αλλά οι δύο άντρες πολύ ισχυροί και διάσημοι! Έτσι το τραπέζι τους μαζί με τα μπλε σκαμπό, όπου έκατσαν, έχει γίνει πλέον ένα είδος μνημείου, καθώς μάλιστα έχει τοποθετηθεί σε ειδική πλαστική προθήκη, ανάλογη με αυτή που μπαίνουν τα αντικείμενα αξίας στα μουσεία.

Not sure how I feel about this 📷 via @helencho

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Ο διάσημος σεφ ανάρτησε φωτογραφία με το τραπέζι-μνημείο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας όπως είναι φυσικό χιλιάδες likes. Ο ίδιος βέβαια δεν δείχνει να είναι τόσο ενθουσιασμένος με την τιμή που του έκανε το εστιατόριο. «Δεν είμαι σίγουρος πώς αισθάνομαι για αυτό», έγραψε στη λεζάντα. Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να τον καταλάβουμε. Από τη μία πρόκειται για μια πολύ ευγενική χειρονομία, αλλά από την άλλη εάν τα μπουκάλια μπίρας για παράδειγμα είναι ακριβώς αυτά από τα οποία ήπιαν ο Μπουρντέν και ο Ομπάμα, μπορείς να δεις το όλο σκηνικό και από μια πιο τρομακτική ματιά.