Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δεν σταματά την ανοδική του πορεία, συμπληρώνοντας τα 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Το νερό από την Πηγή Γκούρα με τη μοναδική σύνθεση, απέσπασε τρία νέα διεθνή βραβεία ποιότητας, διατηρώντας επάξια τον τίτλο του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο. Στη λίστα των διακρίσεων έρχονται να προστεθούν τα βραβεία Diamond Taste Award από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ΙΤΙ), το Golden Award από την DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) αλλά και το Gold Quality Award από τον οργανισμό Monde Selection.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ Γκρουπ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την απόκτηση των νέων αυτών βραβείων. Παρά την τρέχουσα δύσκολη παγκόσμια συνθήκη, δεν σταματάμε να θέτουμε ψηλά τον πήχη, με σταθερή αφοσίωση στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα πηγαία φυσικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ και η ομαδική προσπάθεια, δεν θα μπορούσαν παρά να μας οδηγήσουν σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας».
Να σημειωθεί πως πρόκειται για το 5ο κατά σειρά χρυσό βραβείο DLG, ενώ είναι η 6η συνεχής χρονιά που το ΘΕΟΝΗ αποσπά χρυσό βραβείο από τη Monde Selection.

Δείτε επίσης

20 διεθνή βραβεία ποιότητας για το νερό ΘΕΟΝΗ

Νερό σε ασκό, κι όμως υπάρχει!

Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό ξεχώρισε σε Διεθνή Έκθεση

 

Το άρθρο της εβδομάδας