Από τις 28 Μαρτίου μέχρι και τις 17 Απριλίου η Alpha Bank, σε συνεργασία με τη Mastercard, μας προσκαλεί για 6η χρονιά σε περισσότερα από 100 εστιατόρια, που συμμετέχουν με ειδικές, μειωμένες τιμές.

Στα περισσότερα εστιατόρια θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των 15€, 30€ και 60€, καθώς και 80€ σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin.

Για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%μ ενώ μπορούν να πάρουν μέρος στα γαστρονομικά events γεμάτα γευστικές εμπειρίες, όπως μαθήματα μαγειρικής (cooking masterclasses), οινογευσίες (wine tasting journeys), celebrity chef dining experiences και dine art experiences.

Φέτος, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ένταξη vegan, vegetarian και εποχικών εναλλακτικών στα μενού, στην επιλογή εστιατορίων με low waste πολιτικές για μείωση των απορριμμάτων και στην αποκλειστική χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού για την εκτύπωση των καταλόγων.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη για τη διοργάνωση γευστικών εμπειριών στους χώρους του σε συνδυασμό με ξεναγήσεις σε εκθέσεις τέχνης, ενώ, για ακόμη μία χρονιά, το Dine Athens by Alpha Bank στηρίζει τους σκοπούς της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» και του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη» για την καθημερινή ενίσχυση των απόρων.

Για να κλείσετε τραπέζι μπείτε ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Σε εξέλιξη η σύσκεψη για την επισιτιστική ασφάλεια της Ελλάδας- Ανησυχία για τον πόλεμο

Ακρίβεια: Στα ύψη η τιμή του ψωμιού – Σε ποιες περιοχές πέρασε τα 2 ευρώ

Koks: To πιο απομακρυσμένο εστιατόριο με αστέρι Michelin στον κόσμο πάει ακόμα πιο μακριά