Πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε να φροντίζουμε τον οργανισμό μας, το σώμα και το μυαλό μας; Κατά τη διάρκεια 6 εργαστηρίων στο πολιτιστικό κέντρο Φουγάρο στο Ναύπλιο, παιδιά ηλικίας 5-11 ετών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τη διατροφή και να αποκτήσουν καλές διατροφικές συνήθειες, τις οποίες συνέχεια θα μπορέσουν να υιοθετήσουν στην καθημερινότητα τους.

Όλα τα παραπάνω θα τα μάθουν μέσα από τις τέχνες, τη φύση και τη μαγειρική. Για την ακρίβεια, θα γίνουν μικροί μάγειροι με γευσιγνώστες τους γονείς, αλλά και εξερευνητές στον Γαλαξία της Τροφής.

Το «Κουνήσου!» είναι μέρος του προγράμματος Children Movement, μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί μέσα από τις τέχνες και τη φύση να μεταδώσει γνώσεις και να δημιουργήσει εμπειρίες, με απώτερο στόχο τα παιδιά και οι οικογένειες τους να αντιληφθούν και να βιώσουν τι θα τα κάνει να είναι υγιείς ενήλικες.

info
Tα εργαστήρια ξεκίνησαν το Σάββατο 16/3 και θα ολοκληρωθούν 20/4, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο, Ώρα 5-6.30μμ., Δηλώσεις συμμετοχές: 2752047315 και maria@fougaro-library.gr, childrenmovement.gr