Έξι σεφ με περγαμηνές διεθνούς αναγνώρισης ακονίζουν τα μαχαίρια τους εν όψει μιας γαστρονομικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο Thama, το εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο.

Η βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Φυσικά κάνουμε λόγο για μια ιδιαίτερα εξωστρεφή συνάντηση που έρχεται να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τα τελευταία προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths. Οι καλεσμένοι σεφ μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα ετοιμάσουν ένα μενού έξι σταδίων που θα εμπνέεται από την Τήνο και τα προϊόντα της, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με διαφορετική δημιουργική προσέγγιση.

Στην κουζίνα του Thama θα βρεθούν ο Ακράμε Μπεναλάλ (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Hong Kong), ο Τζιόρτζιο Νταϊάνα (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards & εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Άλεξ Ντίλινγκ (εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Μάιλς Ουάτσον (Pure Berlin) και ο Έμπε Βόλμερ (εστιατόριο Vollmers 2* στο Malmo).

info
Λεωφ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος, thamarestaurant.com
Κόστος μενού: 120 ευρώ το άτομο.
Προτεινόμενο beer & wine pairing: 40 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: τηλ.: 22830 29021 & email: rsvp@thamaraestaurant.com

Δείτε επίσης

Ρεσιτάλ υψηλής γαστρονομίας από Colagreco – Στυλιανουδάκη στη Μύκονο

Thama: Παράδοση και καινοτομία στην Τήνο δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

The World Restaurant Awards: Το Olivemagazine.gr στα νέα Oscar της γαστρονομίας