Καλώς ήλθατε στη Χρονιά της Κατσίκας! Στο κινέζικο ημερολόγιο βεβαίως βεβαίως. Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα για τους Kινέζους και οι εκδηλώσεις που γίνονται στις ασιατικές γωνιές της πόλης αρκετές.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη 18 του Φλεβάρη το deΒοp και το αγαπημένο ασιατικό food market της πόλης, το WokShop γιορτάζουν την αλλαγή της χρονιάς με πολύ μουσική και φαγητό!

Οι master chefs του WokShop μπαίνουν στην κουζίνα των Street Food and Tunes για να επιμεληθούν συνταγές με παράδοση που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Ο χώρος ντύνεται σε γιορτινά κόκκινα και χρυσά χρώματα και υποδέχεται κινέζικη street art άλλα και henna tattoo artists, γιορτινές μουσικές και happenings με έκπληξη έναν κινέζικο δράκο που θα κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην Ερμού.

Όσο για το φαγητό; Δοκιμάστε spring rolls, πουγκιά λαχανικών, νούντλς με ανάμεικτα λαχανικά και φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από δαμάσκηνα και στρείδια, ρίζες μπαμπού και άλλα σε τιμές που κυμαίνονται από 2 – 5,5 ευρώ. Συνοδεύστε το φαγητό σας με Takara Sake Mojito, ένα μοχίτο με ασιατικό τουίστ, φτιαγμένο με σάκε, μοσχολέμονο και φύλλα δυόσμου και φρουτένια απολαυστική Tsingtao beer!

info
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου από τις 19:00. Collage loft , Καπνικαρέας 3, 18 Φεβρουαρίου στις 19:00, είσοδος ελεύθερη.

streetfood chinese ny poster final

Το άρθρο της εβδομάδας