Το Burger Fest είναι ξανά εδώ σε έναν νέο χώρο για δύο ζουμερά και γευστικά τριήμερα. Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας online και να ζήσετε μια νόστιμη εμπειρία burger.

H αλήθεια είναι πως η πανδημία άλλαξε πολλα, ωστόσο την ανάγκη να βρισκόμαστε με φίλους και να απολαμβάνουμε ζουμερά burger δεν την άλλαξε.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό food festival αφιερωμένο στο burger, επιστρέφει για πέμπτη φορά. Από την Παρασκευή 1 Οκτώβρη έως και την Κυριακή 3 Οκτώβρη, και απο την Παρασκευή 8 Οκτώβρη έως και την Κυριακή 10 Οκτώβρη το Burger Fest 2021 μετατρέπει την ΑΓΟΡΑ του Ο.Α.Κ.Α. στο Μαρούσι στο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers.

Στη σελίδα burgerfest.gr, παρουσιάζονται τα καταστήματα (Burger Houses) που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, το συνολικό πρόγραμμα της εκδηλώσης, αλλά και πού μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας. Στον χώρο του Φεστιβάλ φέτος δεν θα υπάρξουν φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας πρέπει να το κάνετε έγκαιρα.

Δείτε επίσης:
To μυστικό υλικό που απογειώνει τα σπιτικά μπέργκερ

Vada pav: To μπέργκερ της Βομβάης και αγαπημένο fast food της Ινδίας

Το τέλειο τρικ για ζουμερά μπέργκερ (video)