Το deli της πολιτιστικής εταιρείας ΠΥΡΝΑ μας βάζει σε γιορτινό κλίμα, με ένα open day με πολλές γευστικές προτάσεις για τις αγορές και τα δώρα των γιορτών, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Ξεχωριστές ελληνικές γεύσεις όπως ξεροτήγανα από τον Κίσσαμο Χανίων και αμυγδαλωτά από τη Μονεμβασιά, σπιτικά φαγητά και γλυκά, πρωτότυπα δώρα, κεράσματα και γιορτινά παραδοσιακά προϊόντα μπαίνουν στο επίκεντρο από τις 10:30 το πρωί ως τις 5:30 το απόγευμα, δίνοντας μας μια πολύ καλή ευκαιρία για οικογενειακή έξοδο στα βόρεια της πόλης, που συνδυάζεται με νόστιμες αγορές. Στα συν και ότι εκεί βρίσκετε και την περίφημη βασιλόπιτα του Τάκη.

PYRNA_DELI_XMAS16_FLYER

H μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ ιδρύθηκε πριν 20 χρόνια και προσφέρει ευκαιρίες για διεύρυνση της γνώσης, προσωπική ανάπτυξη και δημιουργική ψυχαγωγία, σε ενήλικες και παιδιά. Το ΠΥΡΝΑ deli πάλι, είναι το νέο μικρό πωλητήριο της, που φιλοξενεί εξαιρετικά προϊόντα νέων Ελλήνων παραγωγών οι οποίοι προσπαθούν να αναδείξουν τις ελληνικές γεύσεις στη διεθνή αγορά. Στα ράφια του βρίσκετε επιλεγμένα είδη από την Κέα, τη Μάνη, την Ικαρία, τη Χίο, τη Φλώρινα, το Ζευγολατιό, την Κρήτη και αλλού, ενώ λειτουργεί καθημερινά, εκτός Τετάρτης και Σαββάτου, 10:00-14:00 & 17:00-19:00.

info
11/12 Christmas open day, ΠΥΡΝΑ deli, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, τηλ. 210 6230913.
Ώρα: 10.30-17.30. Είσοδος: ελεύθερη.