Η εκπομπή του National Geographic Channel «EAT: The Story of Food» αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, που διοργάνωσε η FOX International Channels Greece, την περασμένη Δευτέρα στο Barque της Νέας Ερυθραίας.

EAT-TheStoryOfFood_02

Υπό την καθοδήγηση του Χριστόφορου Πέσκια και με τη συμμετοχή 6 γνωστών food bloggers, καλεσμένοι από τον δημοσιογραφικό και τον καλλιτεχνικό χώρο συμμετείχαν σε ένα live cooking session, που έκανε μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή στο φαγητό. Το event, το οποίο συντόνισε ο παρουσιαστής της βραδιάς Παναγιώτης Χατζηδάκης, κάλυψε 6 θεματικές ενότητες, όσα και τα επεισόδια της εκπομπής: «κρέας», «food revolutionaries», «ψάρι και θαλασσινά», «ένοχες απολαύσεις», «σπόρους από τη Γη» και «ζάχαρη και γλυκά»

Ειδική αναφορά και συζήτηση έγινε κατά την διάρκεια του event με τον Λευτέρη Λαζάρου, chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Βαρούλκο». Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τον παραγωγό του En Lefko 87.7, Σάκη Τσιτομενέα.

EAT-TheStoryOfFood_04

Το National Geographic Channel συνεχίζει να προβάλλει την ιστορία του φαγητού, μέσα από την εκπομπή «EAT: The Story of Food» κάθε Δευτέρα στις 21:00. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

Aν θες να δεις το επίσημο trailer της εκπομπής μπες εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες: www.natgeotv.com/gr ή www.facebook.com/NGCGreece