Η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. διοργανώνει Εκδήλωση -Workshop με τίτλο «Οινοτουρισμός: Η επόμενη Μέρα», στις 16 Ιουνίου 2022, στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα.
Στόχος της εκδήλωσης – workshop, στην οποία θα παρευρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, είναι ο συντονισμός δράσεων, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο καθώς και η διαμόρφωση καλών πρακτικών γύρω από τον οινοτουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους κεντρικών – κρατικών φορέων, συλλογικών ενώσεων οίνου, εστίασης και τουρισμού, όπως και διαβουλεύσεις μεταξύ διακεκριμένων ειδικών και ακροατηρίου, επιτόπου και διαδικτυακά.
H Εκδήλωση-Workshop θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο και υλοποιείται ως Τοπική Δράση, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, υπομέτρο 19.3, «Στήριξη για την προπαρασκευή και την υλοποίηση της συνεργασίας (διακρατική & διατοπική)», του Μέτρου 19, του ΠΑΑ 2014 – 2020, από την ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
Στη διατοπική συνεργασία «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» συμμετέχουν συνολικά 22 Αναπτυξιακές Εταιρείες – Ομάδες Τοπικής Δράσης LEADER, με συντονιστή εταίρο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΟΤΑ.

info
ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. | achaiasa@otenet.gr | 2692024442/3
http://www.achaiasa.gr
Link για live παρακολούθηση: https://www.youtube.com/watch?v=ee2TEkEjsrk

Διαβάστε ακόμη

22ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης: Τα αποτελέσματα

Drink Pink: Ροζέ γευσιγνωσία την Κυριακή 29/5 στο Ζάππειο

Τι είναι τα ενισχυμένα κρασιά; Ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης αναλύει

Το άρθρο της εβδομάδας