Το πρώτο Cocktail Festival ξεκίνησε έχοντας ως στόχο να παγιωθεί ως η έναρξη του καλοκαιριού, στα πρότυπα των μεγάλων πόλεων του εξωτερικού. Μετά τα εγκαίνια στον Φάρο του ΚΠΣΙΝ στις 20 και 21 Μαΐου ξεκίνησε και τρέχει ήδη η Cocktail week, σε διάφορα μπαρ της πόλης, από τις 22 έως τις 28 Μαΐου.


Στόχος της δράσης είναι να αναδειχθεί -σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο- η μπαρ σκηνή της Αθήνας, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης. Στο πλαίσιο του Athens Cocktail Week, τα bar της πόλης φιλοξενούν μία σειρά από guest βραδιές από τα καλύτερα bar του κόσμου.

Closing night event
Το δεκαήμερο των εκδηλώσεων κλείνει με ένα μεγάλο Closing party στο κέντρο της πόλης στις 28 Μαΐου 2022. 17 Pop Up Bars, πάνω από 30 επιλογές κοκτέιλ, σε μία φαντασμαγορική βραδιά στον πιο ανεξερεύνητο κήπο, στην καρδιά της Αθήνας! Σάββατο 28 Μαΐου στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Θησείο. Όλα αυτά παρέα με τις μουσικές από την φανταστική ομάδα των παραγωγών του Best Radio 92.6!

info
Αthens Cocktail Festival, 20 και 21 Μαΐου 2022, Φάρος, ΚΠΣΙΝ
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr
Περισσότερες πληροφορίες στα social media του @athenscocktailfestivalofficial
Όλες οι δράσεις του Athens Cocktail Festival & Athens Cocktail Week, υποστηρίζονται από τον Δήμο Αθηναίων καθώς και από την ΑΜΚΕ Metron Ariston – Making Responsibility a Trend και λειτουργούν υπό το πρίσμα της Υπεύθυνης Κατανάλωσης και των πράσινων πρακτικών.

 

Το άρθρο της εβδομάδας