Η μεγάλη γιορτή της μπίρας έρχεται σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη σε ένα εορταστικό τετραήμερο στον χώρο της ΔΕΘ-Helexpo.

Από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 και μέχρι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, ο χώρος της ΔΕΘ-Ηelexpo θα μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας.

Ένα «γευστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη μπίρας και διαφορετικές γευστικές επιλογές από διαφορετικά Street Food για συνοδεύσετε τις επιλογές σας. Τη μουσική επένδυση της μεγάλης γιορτής έχουν αναλάβει οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού 105.5 Rock, οι οποίοι θα κάνουν εκπομπές live στον χώρο της ΔΕΘ.

Το Thessaloniki Beer Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στη χώρα και προσφέρει στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία ποιοτικού ζύθου. Στη φετινή 4η διοργάνωση παίρνουν μέρος περισσότερα από 28 Ζυθοποιεία με κάθε είδους μπύρας, ανάμεσά τους και αρκετά ανεξάρτητα μικροζυθοποιεία που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε κάποια εκδήλωση.

Το Thessaloniki Beer Festival διοργανώνει η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki σε συνεργασία με την τη μπιραρία The Hoppy Pub, μια από τις καλύτερα ενημερωμένες μπιραρίες της χώρας. Πρόκειται για μια στοχευμένη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας, και φυσικά να γευθεί και να απολαύσει τα ζυθοποιήματα της.

Το Thessaloniki Beer festival 2021 θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλους τους απαραίτητους όρους που επιτάσσουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας. Η είσοδος στον ανοιχτό χώρο του TBF επιτρέπεται σε όλους είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Επιβάλλεται φυσικά από όλους τους παρευρισκομένους η αυστηρή τήρηση των μέτρων της απόστασης και της μάσκας. Κάθε βράδυ θα πραγματοποιείται απολύμανση του χώρου. Πρώτη προτεραιότητα της διοργάνωσης είναι η ασφάλεια κι η υγεία όλων όσων θα βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του.

info
Thessaloniki Beer Festival 2021
14-17 Οκτωβρίου 2021
ΔΕΘ- HELEXPO Θεσσαλονική
Ώρες & Ημέρες λειτουργίας
Πέμπτη (14/10) & Παρασκευή (15/10):  18:00 – 00:00
Σάββατο (16/10) & Κυριακή (17/10):  12:00 – 00:00
Γενική Είσοδος: 3€ | Τετραήμερο Εισιτήριο: 10€
Περισσότερες πληροφορίες: facebook.com/SoulfoodThessaloniki

Δείτε επίσης:
Ξέρετε γιατί τα μπουκάλια της μπίρας είναι πράσινα, καφέ ή διάφανα;

Βέλγοι μοναχοί αναβιώνουν συνταγή μπίρας που είχε χαθεί για 220 χρόνια!

Μπίρα: Τα κυριότερα είδη της και πώς να την απολαύσετε

 

Το άρθρο της εβδομάδας