Για μία ακόμη χρονιά το γαστρονομικό φεστιβάλ που έχει πλέον καταξιωθεί εντός και εκτός Ελλάδας και εξελιχθεί σε θεσμό, επιστρέφει στο «Sani Resort» και φέτος διοργανώνεται από 11-15 Μαΐου.

Με θέμα «Rising Stars Part 3», το «Sani Gourmet» συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά την παρουσίαση καταξιωμένων chef αλλά και νέων ταλέντων του διεθνούς γαστρονομικού στερεώματος που εκφράζουν με τα μενού τους τις διεθνείς τάσεις στη γαστρονομία. Το Sani Resort λοιπόν συγκεντρώνει τον Μάϊο οκτώ σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin προκειμένου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους προσφέροντας στο κοινό καινούργιες γαστρονομικές εμπειρίες.

Με αυτή τη φιλοσοφία, για πέντε ημέρες θα μαγειρέψουν στις κουζίνες των εστιατορίων «Water», «Fresco, «Katsu» και «Byblos» του Sani Resort, γεφυρώνοντας δημιουργικά τα γαστρονομικά βιώματα από τους τόπους καταγωγής, διαμονής ή έμπνευσής τους με τις ιδιαίτερες τεχνικές τους.

Ενδεικτικά, θα λάβουν μέρος ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Ιταλός Saverio Sbaragli, ο επί δεκαετία συνεργάτης και executive chef του «Hakkasan Group» Αμερικανοκορεάτης Akira Back με ένα αστέρι, ο βραβευμένος με ένα αστέρι, μινιμαλιστής Ολλανδός Remco Kuijpers και ο Γερμανός Bjorn Swanson που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, «Golvet». Το πλήρες πρόγραμμα και λεπτομέρειες σχετικά με τους σεφ και τις εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε επίσης
Τα «ανερχόμενα αστέρια» του Sani Gourmet 2017

Το άρθρο της εβδομάδας