Το διάσημο bar-restaurant του Κεφαλαρίου κλείνει τα 5 του χρόνια και το γιορτάζει με υψηλούς καλεσμένους, οι οποίοι όμως δεν κάθονται στα τραπέζι αλλά μπαίνουν στην κουζίνα.

IMG_3032new

Ο λόγος για τους καταξιωμένους chefs που έως το τέλος Μαρτίου μπαίνουν κάθε Παρασκευή στην κουζίνα του Cash και αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν μοναδικά “δώρα” γενεθλίων ή αλλιώς εξαιρετικά πιάτα.

Ο chef Γιάννης Παρίκος, λοιπόν, παραχωρεί κάθε Παρασκευή το τιμόνι της κουζίνας του Cash στους guest chefs και το νόστιμο πάρτι ξεκινά. Η αρχή έγινε με δύο πολύ αγαπημένους chefs, τον Γιάννη Μπαξεβάνη και τον Ηλία Σκουλά.

IMG_3164new

Αυτή την Παρασκευή 6 Μαρτίου, που είναι και τα επίσημα γενέθλια περιμένουν πολλές εκπλήξεις όσους βρεθούν στα τραπέζια του Cash, ενώ την επόμενη Παρασκευή 13 Μαρτίου τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Στυλιανουδάκης που φέτος μας παρουσιάζει την κρητική κουζίνα σε μορφή υψηλής γαστρονομίας στο Vardis και το La Terrasse του ξενοδοχείου Πεντελικόν.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου αναμένονται να περάσουν από την κουζίνα του Cash και άλλα γνωστά ονόματα του γαστρονομικού κόσμου, δίνοντάς μας ακόμη έναν νόστιμο λόγο για να το επισκεφθούμε.

info
Cash, Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι, τηλ. 2121004772.