Τα μυστικά του Αττικού αμπελώνα, μέσα από τα κρασιά του δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού Αθήνας», αποκαλύφθηκαν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στο Domotel Kastri.

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με πρωταγωνιστή το κρασί, συνεργάτες της αλυσίδας Domotel Hotels & Resorts ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο πάνω στον Αττικό Αμπελώνα και τις κύριες ποικιλίες που παράγονται στην Αττική, από τη δημοσιογράφο οίνου Μερόπη Παπαδοπούλου και τη συνιδιοκτήτρια του wine bar «heteroclito», Μαρί-Μαντλέν Λοράντου.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στο Σαββατιανό, μέσα από κάθετη γευσιγνωσία που επιμελήθηκε ο συνιδιοκτήτης του «heteroclito», Δημήτρης Κούμανης μαζί με έμπειρη ομάδα οινοχόων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο Kastri Bistro, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου σερβιρίστηκαν επιλεγμένες ετικέτες από το Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, το Οινοποιείο Αμπελώνων Μάρκου, το Κτήμα Κοκοτού, τη Μικροοινοποιία Μυλωνάς και την Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου (που συνθέτουν το Δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού Αθήνας»), σε συνδυασμό με μοναδικές γευστικές δημιουργίες του Executive Chef του Kastri Bistro, Δημήτρη Καράμπαμπα.

Βέβαια, η συγκεκριμένη βραδιά δεν ήταν η μοναδική εκδήλωση της Domotel Hotels & Resorts, αφιερωμένη από το κρασί, αντιθέτως εγκαινίασε τον κύκλο βιωματικών εμπειριών «Domotel Life Experiences», μέσα από τις οποίες οι επισκέπτες των ξενοδοχείων του ομίλου θα διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τις γεύσεις και το κρασί.