Διήμερη γιορτή που θα εκτιμήσει κάθε οινόφιλος, ετοιμάζει για το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου, το Κτήμα Βασιλείου στο Κορωπί, με αφορμή την ολοκλήρωση του φετινού τρύγου.

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, οι πόρτες του κτήματος ανοίγουν από τις 10 το πρωί και έως τις 5 το απόγευμα περιμένουν τους επισκέπτες για να τους ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις και στις διαδικασίες παραγωγής του οινοποιείου, με τις ξεναγήσεις να πραγματοποιούνται ανά ώρα. Παράλληλα, και τις δύο μέρες πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές των κρασιών τόσο του Κτήματος Βασιλείου, καθώς και του Κτήματος Νέμειον της Νεμέας, συνδυασμένα με νόστιμες επιλογές.

Για το διήμερο αυτό, έχει στηθεί έκθεση βιβλίων οίνου, μαγειρικής και διατροφής γνωστών συγγραφέων του χώρου, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και εξωτικά, μυρωδάτα χαρμάνια καφέ SAMBA συνδυασμένα με παραδοσιακές συνταγές της οικογένειας Βασιλείου, με βάση το μούστο.

Σημειώνεται ότι για τις 13 και 14 Οκτωβρίου θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ, τα βιβλία και τους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

info
Κτήμα Βασιλείου, 1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου, τηλ. 210 6627686.

Το άρθρο της εβδομάδας