Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων, η γαστρονομική διοργάνωση Greek Chefs Abroad – Tastes of 5 Continents επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στα ξενοδοχεία του Ομίλου MarBella Collection συστήνοντάς μας διάσημους Έλληνες chefs από όλο τον κόσμο, που θα δημιουργήσουν μενού ειδικά σχεδιασμένα για τους επισκέπτες του σε Κέρκυρα και Θεσπρωτία από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ντουμπάι, Μελβούρνη, Σιγκαπούρη, Μαϊάμι, αλλά και Λονδίνο είναι εμβληματικές πόλεις με τεράστια γαστρονομική πυγμή που έχει επηρεάσει τους φετινούς συμμετέχοντες chefs. Ο καθένας θα δημιουργήσει χρησιμοποιώντας τεχνικές και φρέσκα τοπικά υλικά σε συνεργασία με τις ομάδες των chefs των ξενοδοχείων του Ομίλου. Πυρήνας του event, η γιορτή του αυθεντικού ελληνικού – μεσογειακού φαγητού, με διεθνές άρωμα, για τη δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών.

Το πρόγραμμα
Nick Molyviatis, 1η Ιουλίου, MarBella Elix
Θερμός υποστηρικτής της ελληνικής κουζίνας στο Λονδίνο, θα δημιουργήσει ένα ειδικό ελληνικό μενού εμπνευσμένο από ταϊλανδέζικες γεύσεις.

Αλέξανδρος «Σπέρχος» Παυλόπουλος, 14 Ιουλίου, MarBella Nido
Ως επίσημος πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συνιδιοκτήτης του “Ena” στο Ντουμπάι, θα ετοιμάσει ένα μενού με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, εμπλουτισμένες με αρώματα της Μέσης Ανατολής.

Vadym Kunitskyy, 25 Αυγούστου, Marbella Nido, 27 Αυγούστου Marbella Elix
Θα δώσει μια ασιατική πινελιά στο ελληνικό του μενού. Μετακόμισε με τη μητέρα του στην Αθήνα το 1998 από την Ουκρανία και σήμερα είναι head chef σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια στη Σιγκαπούρη.

Χρήστος Μπισιώτης, 1 Σεπτεμβρίου, MarBella Nido
Με έδρα το Μαϊάμι θα φέρει έναν συνδυασμό μεσογειακών γεύσεων, συνδυάζοντας την ελληνική, την ιταλική και την ισραηλινή κουζίνα.

Alex Xinis, 7 Σεπτεμβρίου, MarBella Nido, 9 Σεπτεμβρίου, MarBella Elix
Έρχεται να προσθέσει μια αυστραλιανή πινελιά σε ένα παραδοσιακό ελληνικό μενού, αφού μεγάλωσε με παππού από την Ιθάκη και είναι περήφανος που αγκαλιάζει τις παραδόσεις της κληρονομιάς του μέσα από τα πιάτα του.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.marbella.gr