Τα 3α του γενέθλια γιορτάζει το “By the glass” αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και μάς περιμένει στη στοά Ράλλη να διασκεδάσουμε παρέα.

Από τις 3 το μεσημέρι, οι Vicky Bee & The Acoustic Troubles θα μας ταξιδεύουν στα grooves της μαύρης μουσικής, της jazz, των blues και της soul, ενώ αμέσως μετά μαζί με την τούρτα έκπληξη θα ακολουθήσει ένα σούπερ dj set party!

Υπενθυμίζουμε ότι το “By the glass” δημιουργήθηκε, από το προσωπικό μεράκι και την αγάπη της Φωτεινής Παντζιά για το κρασί τον Νοέμβριο του 2012. Έχοντας στη συλλογή του 250 ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, μοναδικές φιάλες magnum, παλιές σοδειές αλλά και σπάνιες συλλεκτικές φιάλες, αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε οινόφιλο. Διαθέτοντας μηχάνημα dispenser αλλά και coravin, εκτός από τις πολλαπλές επιλογές που δίνει σε μπουκάλι, παρέχει επίσης τη δυνατότητα οποιαδήποτε από αυτές -ανεξάρτητα από την τιμή ή τη σπανιότητά τους- να τις δοκιμάσετε και σε ποτήρι (25 ml, έτσι για τη μυρωδιά, 75 ml και 150 ml) στη σωστή θερμοκρασία και γεύση.

Στο “By the glass” θα πάτε ακόμα για πρωινό (καθημερινά από τις 7 – 11:00 π.μ.), αλλά και για Κυριακάτικο brunch (12 το μεσημέρι έως 6 το απόγευμα) και μοναδικά πιάτα τέλεια εναρμονισμένα με το κρασί της επιλογής σας από τον chef Τάσο Αλμπάνη.

info
By the glass, Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Αθήνα, τηλ. 210 3232560.

Το άρθρο της εβδομάδας