Λίγο πριν τις γιορτές, οι καθημερινές στο Matsuhisa Athens αποκτούν γευστικό ενδιαφέρον και ακούγονται άκρως δελεαστικές…ιδιαίτερα εάν επιθυμείς να πραγματοποιήσεις ένα επαγγελματικό δείπνο ή μια έξοδο με τους συναδέλφους σου σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με κορυφαίες γευστικές επιλογές ενός επιλεγμένου «Business Omakase» μενού.

PAN_0022

Omakase είναι ένα μενού, μια σειρά από πιάτα, για τα οποία δεν αποφασίζει ο πελάτης του εστιατορίου αλλά ο σεφ. Ενάντια στο ιαπωνικό ερμηνευτικό λεξικό, στο Matsuhisa της Αθήνας, προσφέρεται ένα δελεαστικό business omakase, στο οποίο το κόστος όχι μόνο δεν είναι απαγορευτικό, αλλά αντίθετα ελκυστικό, τόσο που να επιτρέπει σε ένα ευρύτερο κοινό να βιώσει την εμπειρία ενός δείπνου εδώ.

nikosreskos06827

Τι σημαίνει αυτό; Ότι παράλληλα με το πλούσιο a la carte menu, από τις 19.30 έως τις 22.00 θα «τρέχει» ένα Chef’s Choice Menu έξι πιάτων, τόσο από την ποικιλία του sushi bar, όσο και από τα Nobu Special hot dishes, στην τιμή των 55€, μαζί με σαμπάνια καλοσωρίσματος. Κι είναι ό,τι πρέπει για να σας βάλει, μαζί με τα πρωτότυπα κοκτέιλ του Χάρη Γεωργόπουλου, σε Xmas mood.

Short ribs

Επιπλέον, για την εορταστική περίοδο, το Matsuhisa Athens συνδυάζει πάντα γαστρονομία επιπέδου με κοσμικότητα, σε ένα κορυφαίο location. Τα japanese στοιχεία και μοτίβα, εναλλάσσονται με πλέγματα που χωρίζουν το χώρο και η θέα στον κόλπο του Αστέρα είναι μαγική. Το εστιατόριο έχει την κομψότητα, το design και τη χαλαρή πολυτέλεια που θα περίμενε κανείς από ένα κορυφαίο εστιατόριο με την υπογραφή του διάσημου Σέφ Nobu! Δεν έχετε παρά να επιλέξετε να απολαύσετε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απολαμβάνοντας ένα ειδικό εορταστικό μενού που επιμελήθηκε ο σεφ του Matsuhisa Athens και η ομάδα του!

Matsuhisa special roll

Και τα δύο εορταστικά μενού συνδυάζουν επιλογή από τα καλύτερα sushi της αγοράς με μεταξύ άλλων χιλιανό λαυράκι και μοσχαρίσια παιϊδάκια με πουρέ γλυκοπατάτας στο μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων (€ 95) και χέλι με φουα γκρα και «wagu» μοσχαρίσιο φιλέτο με άγρια μανιτάρια και αφρό από κατσικίσιο τυρί σε εκείνο της Παραμονής Πρωτοχρονιάς (€ 120), τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με σαμπάνια Pierre Gimonet, brut ή ροζέ, σε ειδική τιμή.

info
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, τηλ. 210 8960510, www.matsuhisaathens.com