Ο νικητής του τηλεπαιχνιδιού Game of Chefs, Αλέξανδρος Καρακατσάνης μάς περιμένει να γιορτάσουμε μαζί του σήμερα στο Django Gelato. Για το Django Gelato οι συστάσεις δεν χρειάζονται. Σίγουρα κάπου έχετε διαβάσει κάτι – σας έχουμε γράψει και εμείς για τα υπέροχα παγωτά του – και αν όχι σίγουρα έχετε βρεθεί στο Κουκάκι, περιμένοντας στην ουρά να δοκιμάσετε κάποιο από τα παγωτά ή τα σορμπέ. Αυτό, όμως, που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, ιδιοκτήτης και πατωτατζής, είναι ο αδερφός του νικητή του Game of Chefs, Αλέξανδρου Καρακατσάνη.

Τον τελευταίο θα έχετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε από κοντά και να γευτείτε κάτι από το ταλέντο και από τα καλούδια που φτιάχνει στο εστιατόριο του, San Michali Food & Culture, στην Ερμούπολη της Σύρου. Έτσι λοιπόν, στον όμορφο, λευκό, με συριανό αέρα Django, σήμερα το απόγευμα γύρω στις 18:00 τα δύο αδέρφια θα μπουν στην ανοιχτή κουζίνα του παγωτατζίδικου και θα μας ετοιμάσουν μια σειρά από αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Τι θα γευτούμε, λοιπόν, σήμερα όσοι βρεθούμε εκεί: δύο διαφορετικά τυλιχτά, με χειροποίητο naan bread, ένα για τους meat lovers και ένα για τους vegans, ιαπωνικά dorayaki με παγωτό πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένο παστινάκι, berries και μπισκότα καθώς και μια παραδοσιακή γαλατόπιτα με αχλάδια ποσέ και σορμπέ αχλάδι. Επίσης, θα σερβίρουν και κοκτέιλ από την ομάδα του μπαρ του San Michali Food & Culture, και φυσικά πολλά συριανά λουκουμάκια.

info
Βεΐκου 15, Κουκάκι, τηλ. 2114222029

Δείτε επίσης:
To συριανό Django Gelato στο Κουκάκι!

7 διευθύνσεις για άπαιχτο σορμπέ χειμώνα-καλοκαίρι!

Το καλό παγωτό σε 10 στάσεις

Το άρθρο της εβδομάδας