Ο Σταμάτης Τσίλιας, σεφ του El Jirron στο Νέο Ψυχικό, παραδίδει τα κλειδιά της κουζίνας του σε έξι γνωστούς σεφ, καθένας από τους οποίους αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων στο πλαίσιο μιας σειράς από ενδιαφέρουσες γευστικές εκδηλώσεις.

tsilias

Κάθε μενού αποτελείται από amuse bouche, ορεκτικό, κυρίως και γλυκό που θα συνδυάζονται με κρασιά του Κτήματος Χρυσοχόυ ενώ σε καθένα από τα events ο chef θα παίρνει θέση sous chef ως δεξί χέρι των φίλων και συναδέλφων του. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21 Φεβρουαρίου με πρώτο καλεσμένο τον Βυσσαρίωνα Παρθένη, τη σκυτάλη παίρνουν στις 28 Φεβρουαρίου ο Σταύρος Ψωμόπουλος που θα «μονομαχήσει» με τον Στέλιο Αρακά, ενώ στις 7, 14 και 21 Μαρτίου σειρά έχουν οι Άγγελος Μπακόπουλος, Χάρης Νικολούζος και Γρηγόρης Χέλμης αντίστοιχα.

info
Δημητρίου Βασιλείου και Γλαύκου 14, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6717461.
Μενού γευσιγνωσίας: €35, για το event «battle» €40

Το άρθρο της εβδομάδας