Έναν νόστιμο περίπατο στις αγορές της Θεσσαλονίκης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο, γνωρίζοντας την πηγή των γεύσεων και των αρωμάτων.

Zaf-market life

Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 με 30 Νοεμβρίου, για να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά και αποστάγματα που φιλοξενούνται στον 12ο Χάρτη των Γεύσεων. Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours λοιπόν -στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Χάρτη των Γεύσεων- οργανώνει έναν ξεχωριστό περίπατο στις αγορές της πόλης.

olives1 ospria1

Η ομάδα, που είναι γνωστή για τις θεματικές διαδρομές που προτείνει στην Θεσσαλονίκη, μας καλεί να γνωρίσουμε αυτό το Σάββατο, λοιπόν, τις αγορές Καπάνι, Μοδιάνο και Άθωνος και μαζί τους μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών εδεσμάτων. Ο περίπατος ξεκινάει από την πλατεία Αριστοτέλους στις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται δυόμιση ώρες αργότερα στο Λιμάνι, λίγο πριν ανοίξει τις πύλες του ο Χάρτης των Γεύσεων 2014. Επιπλέον, πέρα από τις λιχουδιές που κρύβουν οι αγορές θα γνωρίσουμε και τους ανθρώπους των αγορών, που έχουν να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες.

Όσο για την Κυριακή; Η ομάδα έχει προγραμματίσει εκδήλωση με τίτλο “Αν δεν περπατήσεις, πόλη δεν γνωρίζεις” στην αίθουσα της Αποθήκης Γ΄ στο Λιμάνι (17:00-18:00), ενώ και τις 2 ημέρες τους βρίσκουμε στο περίπτερό τους εντός της έκθεσης, όπου θα ενημερώνουν για τις δράσεις και τις εμπειρίες τους από τη Θεσσαλονίκη.

info
Συμμετοχή για τον περίπατο του Σαββάτου: 12 ευρώ το άτομο / μαθητικά, φοιτητικά, οικογενειακά: 8 ευρώ το άτομο.
Κρατήσεις στο τηλ. 2310 810226 και στο e-mail: info@thessalonikiwalkingtours.com

 

Το άρθρο της εβδομάδας