Το wine bistro Gigifioggos στο Περιστέρι ετοιμάζει το νέο, οινικό πάρτι, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 21:00. Επίτιμος καλεσμένος αυτή τη φορά, το οινοποιείο Λύκου από την Εύβοια.

H οικογένεια Λύκου έρχεται από το Μαλακώντα Ευβοίας, για να μας συστήσει τα μυστηριώδη κρασιά της με το όνομα « ΠανσέλΟινος». Η ιστορία τους γύρω από το κρασί ξεπερνάει τα 40 χρόνια, όταν ο παππούς Λύκος έφτιαχνε παραδοσιακά κρασιά στο πέτρινο πατητήρι του και τα σέρβιρε μαζί με τα γευστικά πιάτα της ταβέρνας του. Σήμερα, ο γιος του Απόστολος Λύκος και η γυναίκα του Νανά, δημιουργούν πολύ ενδιαφέρονται κρασιά από τους αμπελώνες της κεντρικής και νότιας Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Θήβας και της Νεμέας.

Στο νέο wine party του Gigifioggos, που επιμελείται ο Head sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα κρασιά της ετικέτας ΠανσέλΟινος, όπως το λευκό από την ποικιλία Sauvignon Blanc με αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων, το ροζέ που είναι ένα πάντρεμα ανάμεσα σε Grenache Rouge και Syrah με αρώματα βατόμουρων, κερασιών και φράουλας και το βαθύ πορφυρό που ενώνει το Cabernet Sauvignon με το Merlot και πλημμυρίζει τη μύτη και το στόμα με νότες ώριμων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας. Σημειώστε ότι όποιο και αν διαλέξετε σε ποτήρι ή φιάλη, το μαγαζί και οι οινοπαραγωγοί θα σας προσφέρουν το δεύτερο.

info
Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 6977 655507.