Στις 5 Ιουλίου, η Μυρσίνη Λαμπράκη στήνει τις ψησταριές της στην αυλή του νέου κρεατάδικου των δυτικών προαστίων, του Steak Alive στον Κορυδαλλό.

Το μενού της βραδιάς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κλασική Αργεντίνικη picanha από black angus, picanha από προβατίνα, μεδούλι ψητό στα κάρβουνα με νιφάδες horseradish, λουκάνικα από μαύρο χοίρο με φιστίκι Αιγίνης, παγωτό bitter σοκολάτας με καραμελωμένο μπέικον κ.ά. Τις κρεοφαγικές προτάσεις μπορείτε να τις συνοδεύσετε με δροσερά cocktails με bourbon από τον bartender Παναγιώτη Μιγκλή και επιλεγμένα κρασιά Αργεντινής.

AAAA1

Menu
Σαλάτα με κινόα, τσίλι και ανανά
Grilled hot corn με βούτυρο chimichurri
Ταρτάρ από picanha προβατίνας με λιωμένη προβολέτα και αρωματικό λάδι από lime
Μεδούλι ψητό στα κάρβουνα με νιφάδες horseradish, ζυμωτό ψωμί και σαλάτα ρόκας
Λουκάνικα από μαύρο χοίρο με φρέσκα λεμόνια Πόρου και φιστίκια Αιγίνης
Γλώσσα από μοσχάρι γάλακτος μπρεζέ με σταφίδες, παλαιωμένο cherry και καβουρντισμένα αμύγδαλα
Picanha από μοσχάρι black angus Αμερικής, ψημένη assado σε περιστρεφόμενη σούβλα με κουβανέζικο κάρβουνο
Picanha από προβατίνα ωρίμανσης μαριναρισμένη για 24 ώρες και ψημένη σε περιστρεφόμενη σούβλα με κουβανέζικο κάρβουνο
Picanha steak σβησμένη με αρωματική μπύρα και βούτυρο καπνισμένο σε οξιά.
Παγωτό από σοκολάτα υγείας με καραμελωμένο μπέικον

info
Πέμπτη, 5 Ιουλίου, Κρήτης 23 και Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4952000 / μόνο με κρατήσεις. Έναρξη: 20.00

Το άρθρο της εβδομάδας