Λίγο πριν κλείσει τα 5 χρόνια λειτουργίας του, το Shamone γιόρτασε την περασμένη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου το reopening του ανακαινισμένου χώρου του, με ένα εντυπωσιακό party.

Τον χώρο του επιμελήθηκε ο πολιτικός μηχανικός και interior designer Γιώργος Παντελούκας, γνωστός από συνεργασίες του σε Αθήνα και Μύκονο.

02

05

Όσο για τις αλλαγές στο χαρακτήρα του; Το Shamone λειτουργεί πλέον ως club κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μετατρέπεται σε bar theatre και φιλοξενεί, από αυτή την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, δημοφιλείς μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Κάθε Τέταρτη η Βασιλική Ανδρίτσου σκηνοθετεί την παράσταση «Ξυπνάς μέσα μου… το show» με πρωταγωνιστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργο Γαλίτη, Γιάννη Κρητικό, και Παρθένα Χοροζίδου ενώ κάθε Πέμπτη, ο Παντελής Καναράκης σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάθημα Ιστορίας» με έναν θίασο 10 ηθοποιών.

08

09

Μεταξύ των καλεσμένων που έδωσαν το παρών στο reopening party ήταν οι: Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργος Καπουτζίδης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Βασιλική Ανδρίτσου, Νάντια Μπουλέ, Βασιλική Τρουφάκου, Μέμος Μπεγνής, Απόστολος Μητρόπουλος, Σπύρος Σούλης, Αντιγόνη Ψυχράμη κ.ά.

info
Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι, τηλ. 210 3450144.