Η ομάδα του Olicatessen στη Θεσσαλονίκη έχει αποδείξει ότι τιμά το καλό ελαιόλαδο. Ο νέος χρόνος λοιπόν, τους βρίσκει να διοργανώνουν ένα πολύ ενδιαφέρον κύκλο σεμιναρίων στο πατάρι του μαγαζιού, με την γευσιγνωσία ελαιολάδου να μπαίνει στο επίκεντρο.

Στις 28 Φεβρουαρίου, όσοι βρεθούν στα Λαδάδικα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στις βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων. Συγκεκριμένα, στο σεμινάριο με εισηγητή τον Οδυσσέα Βλαχάβα, θα συζητηθούν:
* Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
* Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας
* Κριτήρια ποιότητας

elaiolado

* Οργανοληπτική αξιολόγηση
* Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων
* Συσκευασία / Αποθήκευση
* Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων ελληνικής παραγωγής

Σημειώνεται ότι καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, απαιτείται προ-κράτηση.

info
Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, τηλ. 2313 030286. Κόστος: €30.