Η 6η διοργάνωση του Spetsathlon, του τριάθλου που έγινε στις Σπέτσες μεταξύ 11-13 Μαΐου, δεν ήταν απλά μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση. Ήταν μια αθλητική διοργάνωση γεμάτη γεύσεις, κεράσματα και events, που όσοι βρεθήκαμε στο νησί απολαύσαμε στο έπακρο!

Η Χρυσή Ζύμη ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χορηγός του μεγαλύτερου τριάθλου της Ελλάδας δίνοντας το γευστικότερο «παρών» σε αθλητές και επισκέπτες του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου!

PHOTO3

Το πρώτο γευστικό καλωσόρισμα από τη Χρυσή Ζύμη έγινε την Παρασκευή στον τερματισμό του φιλανθρωπικού αγώνα Twilight #Charity4U Run, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την ενίσχυση της ΑΜΚΕ «Αθλητισμός για Όλους», που στόχο έχει τη στήριξη πέντε νέων αθλητών στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020. Εκεί οι κυρίες της Χρυσής Ζύμης με το χαμόγελο στα χείλη “αποζημίωναν” όσους τερμάτιζαν με φρεσκοψημένη Pizza σε τρεις διαφορετικές γεύσεις. Λίγο αργότερα οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαμε στην αποστολή βρεθήκαμε σε ένα μοναδικό Welcome Pizza Party στην Ντάπια, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Ρουμάνη, όπου γευτήκαμε και εμείς τα νόστιμα προϊόντα: Pizza Marguerita, Pizza Special και Pizza Barbeque.

PHOTO1

Το Σάββατο 12 Μαΐου, που διεξήχθη ο Ποδηλατικός Γύρος Σπετσών των 25 χλμ., η Χρυσή Ζύμη βρισκόταν στην καρδιά των αγώνων. Μετά το τέλος των αγώνων, όλοι απολαύσαμε τα «Σπετσιώτικα Κεράσματα» και τις χειροποίητες πίτες με φύλλα Χρυσής Ζύμης που έφτιαξε ο Σύλλογος Γυναικών Σπετσών με αγάπη και μεράκι.

PHOTO4

Την Κυριακή, η κεντρική πλατεία του νησιού, η Πλατεία Ποσειδωνίου, γέμισε μυρωδιές φρεσκοψημένων croissants στο πιο λαχταριστό πρωινό κέρασμα που μοιράστηκε μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο van της Χρυσής Ζύμης. Τα Croissants Βουτύρου σε 4 λαχταριστές γεύσεις τίμησαν όλοι, αθλητές, αλλά και μικροί και μεγάλοι επισκέπτες, που παρακολουθούσαν τους Αγώνες τριάθλου. Ανάμεσα σε αυτούς που γεύτηκαν τα κεράσματα της Χρυσής Ζύμης ήταν η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή και οι πρωταθλητές κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης και Χρήστος Μποφίλιος που επισκέφθηκαν το van για να πάρουν τις απαραίτητες δόσεις θρεπτικής ενέργειας και απόλαυσης!