Μετά από μία σειρά επιτυχημένων pop ups, οι The Clumsies εμπνέονται αυτή τη φορά από την πληθωρική πολυνησιακή κουλτούρα και συγκεντρώνουν στις 21 Μαΐου για μια νύχτα 6 bars που ειδικεύονται και διαπρέπουν στα εξωτικά tiki cocktails.

Το Pop Up θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του καλοκαιρινού Akanthus Club και θα ταξιδέψει τους επισκέπτες του σε μέρη τροπικά, για να απολαύσουν μοναδικά tiki cocktails από τα καλύτερα tiki bars του κόσμου που έρχονται ειδικά για το event στην Ελλάδα.

6 Tiki Lovers
Trailer Happiness / London
Ένα βραβευμένο cocktail bar του Λονδίνου με ρετρό ατμόσφαιρα και εξαιρετικά τροπικά cocktails από εξειδικευμένο mixologist. Ένας πολύχρωμος, κιτς και απενεχοποιημένος φόρος τιμής στα αυθεντικά tiki bars.

Dirty Dick/Paris
Ένα πρώην sex club του ‘50 μεταμορφώνεται και απογειώνει τα τροπικά cocktails για να ταξιδέψει τους πελάτες στον χώρο και στον χρόνο. Εξωτικά ποτά και απόδραση από την πραγματικότητα στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Baba Au Rum/Athens
Διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα ρούμι μπαρ στον κόσμο, το αγαπημένο στέκι της Αθήνας πειραματίζεται και ανακαλύπτει συνεχώς νέα, πρωτοποριακά tiki και ρούμι cocktails.

Lost Lake/Chicago
Ένα διακεκριμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς, στυλάτο τροπικό cocktail bar στο Σικάγο. Μία εξωτική, φιλόξενη όαση που τιμά τα πάνω από 80 χρόνια της tiki κουλτούρας με αυθεντικές και πρωτότυπες συνταγές.

Esotico Miami/Florida
Ένα θεματικό bar με έντονη προσωπικότητα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Μαϊάμι, προσφέροντας μοναδικά ποτά με βάση το ρούμι, εμπνευσμένα από την πολυνησιακή κουλτούρα.

Smuggler’s Cove/San Francisco
Διάσημο και βραβευμένο παγκοσμίως, θεωρείται ο κορυφαίος προορισμός για όσους αγαπούν το ρούμι και τα εξωτικά cocktails. Ένα σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τον Σαν Φρανσίσκο, αλλά και ολόκληρη την αμερικανική fine drinking κοινότητα.

info
Akanthus Club, Λεωφόρος Ποσειδώνος 91, Καλαμάκι. Τα cocktails της θεματικής βραδιάς θα κοστολογούνται σε μάρκες που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί στην είσοδο. Ώρα έναρξης: 19:30