Έπειτα από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Peloponnese Wine Festival επιστρέφει στη Λεμεσό την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022. Στόχος του η παρουσίαση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα στους Κύπριους επαγγελματίες και οινόφιλους.
Στην αίθουσα Ceronia Hall του Carob Mill Restaurants θα εκπροσωπηθούν οι πιο σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές της Πελοποννήσου, από τη Νεμέα και τη Μαντινεία μέχρι την Πάτρα, την Μονεμβασιά, τη Μεσσηνία και την Ηλεία. Τουλάχιστον 26 παραγωγοί από την αφρόκρεμα των Wines of Peloponnese θα βρίσκονται στη Λεμεσό για την καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση των κρασιών τους που χαρακτηρίζονται από την μεγάλη ποικιλομορφία σε στιλ, διαφορετικά terroirs και γηγενείς, και όχι μόνο, ποικιλίες. Παράλληλα, πάνω από 200 ετικέτες θα είναι διαθέσιμες για γευστική δοκιμή, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Το Peloponnese Wine Festival Cyprus 2022 θα ανοίξει τις πόρτες του σε δύο χρονικές περιόδους. Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 11:00 – 15:00 και η δεύτερη ανάμεσα στις 16:30 – 20:30. Το κόστος για την είσοδο στην έκθεση είναι 10€ τόσο για τους  επαγγελματίες όσο και για τους οινόφιλους. Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι περιορισμένα. Το κάθε αγορασμένο εισιτήριο αφορά είσοδο μόνο στη μία από τις δύο χρονικές περιόδους. Η επιλογή της χρονικής περιόδου θα γίνεται κατά την αγορά του εισιτηρίου. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τη διοργάνωση εκδηλώσεων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Για άλλη μια φορά φέτος, οι επισκέπτες του Peloponnese Wine Festival θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τις σημειώσεις των κρασιών που δοκιμάζουν online, μέσα από την πλατφόρμα my.wine.gr στην οποία θα είναι περασμένα όλα τα οινοποιεία και τα κρασιά της εκδήλωσης. Πρόκειται για μια χρηστική εφαρμογή καταγραφής σημειώσεων, δυνατότητας βαθμολόγησης και αποθήκευσης των αγαπημένων κρασιών της έκθεσης για τον καθένα.

info
Ceronia Hall, Carob Mill Restaurants, (Vasilissis Street, Limassol 3602), Παρασκευή 8 Απριλίου 2022
Δύο χρονικές περίοδοι: 11:00 – 15:00 & 16:30 – 20:30
Εισιτήρια: 10€ στο https://www.viva.gr/tickets/festival/peloponnese-wine-festival-cyprus-2022/
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.peloponnesewinefestival.com ή τη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/peloponnesewinefestival/