H Arla Foods Ελλάς έδωσε, για μια ακόμη, δυναμικό παρών, µε την προϊοντική σειρά Arla PROTEIN, στο Spetsathlon 2022, όπου συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των αγώνων, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες το τριήμερο 13 – 15 Μαΐου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Arla PROTEIN Team µε 42 αθλητές, σημείωσε πολλαπλές επιτυχίες, τόσο στους αγώνες τριάθλου, όσο και στα υπόλοιπα αγωνίσματα (ποδηλασία, κολύμβηση, δρομικό 5Κ), προσφέροντας, μοναδικές στιγμές συγκίνησης, μετά από 2 χρόνια παύσης των αγώνων λόγω πανδημίας.

Η σκυτάλη στο Triathlon Endurance με τους Δημήτρη Κουλούρη (κολύμβηση), Νίκο Παπαγγελή (ποδηλασία) και Δημήτρη Σταμούλη (δρομικό) ανέβηκε στο βάθρο χαρίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην ομάδα. Το χρυσό μετάλλιο χάρισε και ο Γιώργος Σταμούλης στον αγώνα δρόμου των 5Κ, σημειώνοντας ταυτόχρονα και ρεκόρ διαδρομής 14’:44’’.


Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Γιώργος Σταμούλης, Δημήτρης Κουλούρης – Photo Credits: Κοσμάς Κουμιανός

Στους κολυμβητικούς αγώνες του 1Κ, χρυσό στέφθηκε το δίδυμο του Γρηγόρη Σουβατζόγλου (οδηγός) με τον Γεράσιμο Λιγνό στους άντρες και το χρυσό μετάλλιο για την ομάδα μας απέσπασε η Στέλλα Αλεξανδρίδου στις γυναίκες. Στην 3η θέση στο βάθρο στη γενική κατάταξη (triathlon sprint) ανέβηκαν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου (οδηγός) με τον Γεράσιμο Λιγνό, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους για την εξαιρετική τους επίδοση. Πρώτες θέσεις στο βάθρο απέσπασαν στην ηλικιακή τους κατηγορία και οι: Άννα Βαντέλα (25Κ ποδηλασίας & endurance triathlon), o Hλίας Λυμπέρης & Λευτέρης Δήμος (και οι 2 στο endurance triathlon). Επίσης, χάλκινο μετάλλιο για την ομάδα του Arla PROTEIN κέρδισε η Στέλλα Αλεξανδρίδου στο Triathlon sprint, το οποίο ήταν και το πρώτο στην αθλητική της πορεία! Τέλος στα 3Κ Swim με Wetsuit 1η θέση κατέκτησε η Γιαρένη Αφροδίτη στη γενική κατάταξη στις γυναίκες, ενώ παράλληλα η Δελιάλη Νέλλυ, κατέκτησε τη 2η θέση στις γυναίκες.

Ο 4πλος πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο και πρεσβευτής του Arla PROTEIN brand, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, αν και με τραυματισμό που δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί, βρέθηκε στις Σπέτσες και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους αθλητές της ομάδας του Αrla PROTEIN αλλά και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους της ομάδας.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των αθλούμενων, το Arla PROTEIN στήριξε τους αθλητές και φίλους του, μέσα από ένα ξεχωριστό Recovery Area, που περιλάμβανε stretching από εξειδικευμένους επαγγελματίες προπονητές, προκειμένου να διασφαλιστεί, µε τον καλύτερο τρόπο, η ολοκλήρωση της αγωνιστικής τους δράσης. Το Arla PROTEIN Recovery Area οργανώθηκε σε συνεργασία µε το Γυμναστήριο Training Room του γνωστού πρωταθλητή κολύμβησης, γυμναστή και διατροφολόγου Δημήτρη Κουλούρη.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μετά από 2 χρόνια καταφέραμε να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά στη διοργάνωση του Spetsathlon! Πολλές οι διακρίσεις των αθλητών της ομάδας μας, που μας έδωσαν πολλές συγκινήσεις! Εξαιρετική τιμή για όλους εμάς στην Arla, αποτέλεσε η συμμετοχή με την ομάδα μας του Παραολυμπιονίκη Νίκου Παπαγγελή και του εξαίρετου τριαθλητή Γεράσιμου Λιγνού. Και οι δύο με τις ικανότητές τους και το αθλητικό ήθος τους, που είναι απόλυτα ταιριαστό με την φιλοσοφία της εταιρείας μας, έδωσαν ένα ξεχωριστό ‘χρώμα’ στη συμμετοχή της ομάδας στο Spetsathlon22. Η ομάδα μας έδωσε συνολικά ένα δυναμικό παρόν σε μία διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός στην τριαθλητική κοινότητα και όχι μόνο! Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή και ένα μεγάλο μπράβο στην διοργάνωση»!

Η πρωτοποριακή σειρά Arla PROTEIN περιλαμβάνει γευστικά προϊόντα, με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και χαμηλά λιπαρά, που αποτελούν έναν εύκολο και υγιεινό τρόπο ενίσχυσης του οργανισμού για όποιον ακολουθεί ένα αθλητικό και δυναμικό τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.arlafoods.gr

Φωτογραφία ανοίγματος: Γιώργος Σταμούλης – Photo Credits: Κοσμάς Κουμιανός