Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, τα Estiatoria.gr Premium Awards 2017. Συμμετέχοντες και νικητές έδωσαν ξανά ραντεβού, για να το γιορτάσουν, σε ένα λαμπερό cocktail party στο Polo Club της Βαρυμπόμπης.

estiatoria awards4
Από αριστερά: Οι σεφ Γιάννης Στανίτσας, Μυρσίνη Λαμπράκη, Ηλίας Μαμαλάκης, Zean Louis Capsalas και Χρήστος Τζιέρας

Ιδιαίτερη λάμψη στη βραδιά έδωσαν με την παρουσία τους επώνυμοι επιχειρηματίες και διάσημοι σεφ όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, η Μυρσίνη Λαμπράκη και ο Zean Louis Capsalas, οι οποίοι μάλιστα έλαβαν εκείνη τη μέρα και το βραβείο ποιότητας και γεύσης “estiatoria.gr premium awards 2017”, με αφορμή τον εορτασμό των After Awards.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Φίλιππος Κούτρας, ιδρυτής του estiatoria.gr, που υποδέχτηκε τον κόσμο και χάρισε μια υπέροχη γευστική βραδιά σε όλους τους προσκεκλημένους.

estiatoria awards
Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου Λεύκες στο Γαλάτσι και Πρόσωπο της Χρονιάς για την Ελληνική Γαστρονομία 2017, Τάσος Ντούμας

Ο πανελλαδικός θεσμός βράβευσης Estiatoria.gr Premium Awards προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά, με τις καλύτερες και πιο σύγχρονες προδιαγραφές οργάνωσης που έχουν να κάνουν και με την ψηφοφορία του κοινού.