Σε ένα ταξίδι γεύσεων, από την Κρήτη στην Ιαπωνία με πινελιές από το Περού, μας καλεί το εστιατόριο Άδολο στην Κηφισιά, την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Ο executive chef του εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης, καλεί στην κουζίνα του τον Νίκο Σκαμνάκη και τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και ετοιμάζουν από κοινού ένα σπέσιαλ μενού, με θέμα «From Creta to Japan with a Peruvian Twist».

Στο μενού περιλαμβάνονται πιάτα όπως καλαμάρι Kara Age με μαρμελάδα Chili και γαρίδες σε Chili Yasai Zuke Salsa με αλμυρίκι, black cod με κρίταμο τουρσί και αργομαγειρεμένα short ribs Aji Panka με γιαούρτι και πατάτες οφτές. Κόστος: 45€ / άτομο.

info
Εχίνου 1 & Ελαιών, Κηφισιά, τηλ. 210 6205015.