Μια μοναδική συνάντηση γεύσεων και αισθήσεων οργανώνεται από το Aristi Mountain Resort & Villas και το Κτήμα Πιερία Ερατεινή, στην Αρίστη Ζαγορίου.

Ο οινολόγος και ιδιοκτήτης του Κτήματος Πιερία Ερατεινή, Παύλος Αργυρόπουλος και ο σεφ του Aristi Mountain Resort & Villas, Κίμωνας Λίγδας, παντρεύουν σε ένα και μόνο Σαββατοκύριακο τις παραδοσιακές συνταγές με εκλεκτά κρασιά του κτήματος.

AMR_34

Έτσι, αν αποφασίσετε να συνδυάσετε ταξιδάκι στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια δείτε τι σας περιμένει…

Η γνωριμία με τα κρασιά και τις ηπειρώτικες γεύσεις θα λάβει χώρα το μεσημέρι και το βράδυ του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου. Το μεσημέρι την παράσταση αναμένεται να κλέψει το «Μετά», ένας οινικός θησαυρός που θα συνοδεύεται από τραχανά ολικής άλεσης σε στυλ ριζότο με άγρια μανιτάρια και φρέσκια τρούφα. Το βράδυ της ίδιας μέρας, οι λευκές «Ερατεινές Ευχές» θα καταφθάσουν στο τραπέζι με μια ανάμικτη σαλάτα με φρέσκο κατσικίσιο τυρί, διάφορα μπαχαρικά και γλυκιά κολοκύθα. Η συνέχεια θα έχει πέστροφα ποσέ με λαχανικά ατμού και σάλτσα από αφρώδη οίνο και Blink Zibibbo – Brut από 100% Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Το μπούτι αρνιού με σάλτσα αρωματισμένη με κέδρο και πουρέ πατάτας με σχοινόπρασο θα έρθει συνοδεία του «Γυμνού Βασιλιά» ενώ στο τέλος το δείπνο θα σφραγίσουν οι «Ερατεινές Ευχές Γλυκές» με μια απολαυστική μους σοκολάτας με πορτοκάλι.

AMR_11

Η εμπειρία του Σαββατοκύριακου ολοκληρώνεται ιδανικά με τη διαμονή στο βραβευμένο συγκρότημα Aristi Mountain Resort, που έχει διακοσμηθεί με υψηλή αισθητική και διακριτική πολυτέλεια. Το κόστος του πακέτου από Παρασκευή ως Κυριακή είναι: 270 ευρώ για δύο άτομα (συμπεριλαμβάνονται οι οινογευσιγνωσίες του Σαββάτου).

info
5 – 7 Δεκεμβρίου, Aristi Mountain Resort & Villas. Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις: τηλ: 26530 41330, email: info@aristi.eu – www.aristi.eu
Στο δείπνο του Σαββάτου μπορούν να συμμετέχουν και όσοι δεν έχουν κάνει κράτηση του πακέτου διαμονής.