Πιστό στο ραντεβού του, διεξάγεται και φέτος το World Class Webinar 2021, ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο, στο οποίο ανερχόμενοι bartenders θα έρθουν σε επαφή με τις νέες τάσεις του χώρου του bartending σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θα τους δοθεί και η δυνατότητα να διαγωνιστούν για τον τίτλο World Class bartender of the Year.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, έξι καταξιωμένοι Έλληνες bartenders και πρώην World Class νικητές, θα παρουσιάσουν τις 6 νέες θεματικές ενότητες του webinar. Στη συνέχεια, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι αφού επιλέξουν τη θεματική που επιθυμούν να διαγωνιστούν, θα υποβάλουν τις πρωτότυπες συνταγές τους, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα bartender για το 2021.

Tο World Class Studios Webinar 2021 θα μεταδοθεί LIVE στη σελίδα του World Class Greece στο Facebook, την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, στις 14:00.

Για να δείτε αναλυτικά τις έξι θεματικές ενότητες του World Class Studios 2021 και για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και το webinar, επισκεφθείτε τη σελίδα World Class στο Facebook.

Δείτε επίσης:

Πότε ανοίγει η εστίαση

Η νέα χρονιά στο οινοποιείο Ρούβαλη

Εντάχθηκε στην πιστοποίηση ΠΟΠ και η κοπανιστή από την Τήνο

Το άρθρο της εβδομάδας