Ένα μοναδικό διήμερο hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης για 16 επαγγελματίες με θέμα «Healthy & Raw Food Cuisine», από την εξειδικευμένη σεφ του είδους Δανάη Τσεκούρα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ στην Αθήνα στις 8 και 9 Ιανουαρίου.

Στο πρόγραμμα αυτό που απευθύνεται σε επαγγελματίες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικές τεχνικές «Υγιεινής και Ωμοφαγικής κουζίνας», τις οποίες θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, για τις κατηγορίες των πελατών που ακολουθούν ειδική διατροφή, οι οποίοι αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα:

Χωρίς γλουτένη
Χρήσεις και τρόποι μαγείρεματος εναλλακτικών σιτηρών και δημητριακών: όπως φαγόπυρο, κινόα, αμάρανθος και κεχρί
Παράδειγμα: pancakes χωρίς γλουτένη από φυτρωμένο φαγόπυρο
Μακαρόνια από κολοκυθάκι
Ψωμί στο φούρνο χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη

Χωρίς γαλακτοκομικά
Πώς θα φτιάξετε κρέμα χωρίς λακτόζη
Πώς θα φτιάξετε υγιεινή ωμή Σοκολάτα χωρίς γαλακτοκομικά χωρίς ζάχαρη
Τυρί από ξηρούς καρπούς

Ωμοφαγία
Πώς μαγειρεύουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς φωτιά
Αφύγρανση
Γλυκά και επιδόρπια χωρίς φούρνο

Vegan
Πραγματικά νόστιμα burgers χωρίς κρέας

info
Ώρες προγράμματος: 10.00 μ.μ. – 16.00 μ.μ., Χώρος διεξαγωγής : Αθήνα – ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Πατησίων 125. Για Συμμετοχές συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε στο link:
https://www.eventora.com/el/Events/healthy-raw-food-cuisine
Κόστος συμμετοχής : €180 για επιχειρήσεις-μέλη ΣΕΤΕ και επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος, €250 για επιχειρήσεις μη-μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής
Διοργανωτής: Insete, Συντονιστής : Gastronomy Essentials, info: 6972444820, κος Χάρης Χαραλαμπίδης

Δείτε επίσης
Μερικοί το προτιμούν… ωμό