Αυτή την Κυριακή στο Olive Φεβρουαρίου:

Μαγειρικές του βουνού, με πρωταγωνιστές τις πρώτες ύλες και τους ανθρώπους που παράγουν. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα υλικά και στις γεύσεις της θαλπωρής από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

KEFTEDES

LOYKANIKA

Πίτες, ψωμί, κεφτέδες, όσπρια, κρέας και λουκάνικα σε 50 μοναδικές συνταγές με τη γνώση των ανθρώπων του βουνού.

EYAGGELOU

GLYKA

Ακόμη, με τους Ντίνα Νικολάου, Σωτήρη Ευαγγέλου, Νίκο Καραθάνο, Γρηγόρη Χέλμη, Τάσο Μαντή και Εύα Μονοχάρη:

OSPRIA

RIZES

KATHE-MERA

*Στρώνουμε τραπέζι με υλικά της εποχής και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα προϊόντα του τόπου μας.
*Προτείνουμε τα καλύτερα εστιατόρια κρεοφαγίας στην Αθήνα.
*Βάζουμε στο ποτήρι κρασιά βιοδυναμικά, πορτοκαλιά και φυσικά.
*Προτείνουμε ετικέτες, βγαίνουμε για κοκτέιλ.
*Ταξιδεύουμε στα βουνά μας.
*Πηγαίνουμε σε εστιατόρια και wine bars.

Olive, μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Μην το χάσετε!