Στο Οlive Ιουνίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

«Σε 30΄τρώμε!»

Αυτή την Κυριακή στο Οlive Ιουνίου που κυκλοφορεί, ετοιμάζουμε τα πιο απίθανα πιάτα με τα φρέσκα του μήνα και Σε 30΄ τρώμε!

Απολαμβάνουμε 80 συνταγές, αλμυρές και γλυκές, που γίνονται στο πι και φι μόνο στο ΘΕΜΑ!
Μαγειρεύουμε γρήγορα, νόστιμα, εύκολα και χορταστικά πιάτα για το καλοκαίρι!
• Τα κλασικά, παραδοσιακά και αγαπημένα μας πιάτα, αλλιώς
• Όσπρια εξπρές
• Το κρέας θέλει τρόπο
• Ψάρια ημέρας

80 συνταγές σε 30΄!
Ετοιμάσαμε για εσάς προτάσεις για τα όλα τα γεύματα της ημέρας, με εποχικά φρούτα και λαχανικά, δροσερές σαλάτες και απίθανα ορεκτικά, μεζέδες αλλά και γλυκά πεντανόστιμα που γίνονται σε χρόνο dt. Μαζί, οι πιο νόστιμες διευθύνσεις για κάθε γούστο!

Διαβάστε στο Olive Ιουνίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Τα κλασικά εν τάχει
Μαγειρεύουμε σε παραλλαγές καλοκαιρινά πιάτα, που παραδοσιακά απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο, για να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε κάθε μέρα, παρέα με τον Σωτήρη Ευαγγέλου.

Τα γεµιστά σε ρύζι πιλάφι, Οι µελιτζάνες ιµάµ στην κατσαρόλα, Κοτόπουλο µε µπάµιες, Τα γρήγορα φασολάκια, Σουτζουκάκια σµυρναίικα µε πατάτες τηγανητές

Το κρέας, εν συντομία
Ούτε ο κιμάς ούτε το κρέας χρειάζονται απαραίτητα πολύ χρόνο για να δώσουν γευστικές και άκρως καλοκαιρινές συνταγές. Ο Φάνης Μαϊκαντής μας δίνει τον τρόπο, μέσα από 5 απλά αλλά νόστιμα πιάτα.

Κοτόπουλο µπούτι µε τραχανά µαύρες ελιές, Αρνίσια παϊδάκια µε σκορδάτη σάλτσα µυρωδικών, Χοιρινά πανσετάκια µε κρέµα πιπεριάς Φλωρίνης & τραγανά φασολάκια, Κεφτεδάκια γαλοπούλας µε µπαχαρικά, πρόβειο γιαούρτι & τραγανά πατατάκια, Μοσχάρι φιλέτο στο τηγάνι µε κολοκυθάκια & κρέµα αριάνι

Ψαροφαγία εξπρές
Λαβράκι, τσιπούρα και μυλοκόπι μεταμορφώνονται στο άψε σβήσε στα πιο νόστιμα καλοκαιρινά πιάτα, που σερβίρονται σε βεράντες και αυλές. Ταιριάζουν άψογα με ένα αρωματικό τσίπουρο ή ούζο, αλλά και με ένα καλό λευκό ξηρό κρασί. Ο Γρηγόρης Χέλμης μας τα μαγειρεύει…

Λαβράκι µε φρέσκα κρεµµυδάκια στον φούρνο, Τσιπούρα BBQ, Πένες µε φρέσκο µυλοκόπι, λεµόνι, ελαιόλαδο & τσίλι

Το μποστάνι στο πιάτο
Μπαίνουμε στην κουζίνα με τον Γκίκα Ξενάκη για ανάλαφρα και γρήγορα μαγειρέματα, με πρωταγωνιστές τα φρέσκα λαχανικά της εποχής.

Μανέστρα µε σκορπίνα, ντοµάτα & φρέσκο βασιλικό, Πλιγούρι µαγειρεµένο µε ντοµάτα, µελιτζάνα & πέστο µε ανθότυρο, Μπριάµ µε φρέσκια ντοµάτα & ξινοµυζήθρα, Ριγκατόνι µε καπνιστό χοιροµέρι, φασολάκια τσαουλιά, λιαστή ντοµάτα & δυόσµο, Αρακάς & κουκιά µε πικάντικη σάλτσα, ρύζι & τηγανητά κρεµµύδια

Μέχρι να πεις όσπριο
Ετοιμάζουμε πιάτα για όλη την εβδομάδα χωρίς κόπο, με πρωταγωνιστές φασόλια, φακές και ρεβίθια, μαζί με την Εύα Μονοχάρη.

Τονοσαλάτα µε ζυµαρικά, κόκκινα φασόλια, αβοκάντο & καλαµπόκι, Πικάντικο ρύζι µε κουρκουµά & µαύρα φασόλια, Λεµονάτα µαυροµάτικα φασόλια, µε µύδια, µυρωδικά & σκόρδο, Πικάντικες φακές µε γαρίδες & πιπεριές, Γρήγορο τουρλού µε λευκά φασόλια & καλοκαιρινά λαχανικά, Ζυµαρικά µε σάλτσα από κόκκινες φακές & λιαστή ντοµάτα

Κουαρτέτο γκασπάτσο
Συστηνόμαστε εκ νέου με την κρύα σούπα της Ανδαλουσίας, που εδώ κάνει ιδανικό ταίρι με εποχικά φρούτα και λαχανικά, σε συνταγές του Γιώργου Δημητρακόπουλου.

Πεπόνι γκασπάτσο, Γκασπάτσο λαχανικών & καρπουζιού, Γκασπάτσο µε κρουτόν & πέστο, Σπαγγέτι µε γκασπάτσο

Εποχικά στο πι και φι
Με φρέσκα λαχανικά ετοιμάζουμε πανεύκολα πιάτα μέχρι να πεις κύμινο.

Τηγανητά λουλούδια κολοκυθιού µε µέλι & ξίδι, Σαλάτα κολοκυθιού µε φασολάκια & φέτα, Μοσχαρίσιο Τ-bone µε µανιτάρια, Σαλάτα µε νουντλς, τζίντζερ & κοτόπουλο, Σαλάτα µε µπουράτα & γκασπάτσο αρακά, Sugo scoglio (Ιταλικά ζυµαρικά µε θαλασσινά), Χούµους µε αραβικές πίτες & λαχανικά

Κάνδαυλοι
Τα σπιτικά σουβλάκια με κρέας, ψάρι ή τυρί κάνουν την καλύτερη παρέα με λαχανικά και φρούτα του ελληνικού καλοκαιριού.

Κεµπάπ µελιτζάνας, Πικάντικα αρνίσια κεµπάπ, Κεµπάπ κοτόπουλου µε καυτερή καπνιστή πάπρικα & ανανά, Σουβλάκι µε χαλούµι, ροδάκινο πίκλα & πικάντικο γιαούρτι, Σουβλάκι µανιταριών shawarma & σκορδάτη σάλτσα, Κεµπάπ ψαριoύ µε κουρκουµά & τζίντζερ

4×1
Τορτίγιες, αβοκάντο και ομελέτες στις πιο γευστικές παραλλαγές…

Η γλύκα της ταχύτητας
Με τα φρούτα της εποχής και σε χρόνο dt, σκαρώνουμε επιδόρπια δροσιστικά και αξεπέραστα!

Μους αβοκάντο µε σοκολάτα & πρώιµο πεπόνι, Ταρτάρ φράουλας µε ελαιόλαδο & βασιλικό, Νεκταρίνια σε σφολιάτα µε παγωτό καϊµάκι, Σάντουιτς µπισκότων µε κεράσια & παγωτό σοκολάτας, Παρφέ γιαουρτιού µε βερίκοκα, Τιραµισού µε τσουρέκι, κεράσια & φράουλες

 

Γλυκά ψυγείου
Φρέσκα φρούτα, ανάλαφρες κρέμες και αρωματικά βότανα πρωταγωνιστούν στα ταχύτατα γλυκά του Γιώργου Δημητρακόπουλου.

Εύκολο cheesecake banoffee, Sgroppino φράουλα, Τηγανίτες µπανάνας, Κλασικό banana split, Αποδοµηµένη πάβλοβα µε µαρµελάδα φράουλα & σαντιγί

Ακόμα!
-Ιδέες και προϊόντα για το σπίτι
-Δροσερά κοκτέιλ
-Τα κρασιά του μήνα
-Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίσαμε αυτόν τον μήνα!
-Συνέντευξη με τον Άλκη Μιχαήλ, ιδιοκτήτη του vegan εστιατορίου Winners

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!