Το Kids Cooking Club, η σχολή μαγειρικής για παιδιά συνεχίζει τα μαθήματα, προσαρμόζοντας τα στις ανάγκες τις εποχής. Έτσι, φέτος οργανώνει και ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής, για 1 έως 3 παιδιά.

Τα νέα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 13 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και θέλουν να μάθουν νέες υγιεινές και γευστικές συνταγές.

Παράλληλα με τα ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής, συνεχίζουν κανονικά και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα του Kids Cooking Club, όπως τα εβδομαδιαία μαγειρικά προγράμματα διατροφικής αγωγής με μίνι ομάδες, για παιδιά ηλικίας από 2 έως 16 ετών, τα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα και τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για παιδιά και όλη την οικογένεια σε όλη την Ελλάδα.

Για την ασφάλεια των μικρών μαγείρων, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τηρούν τους νέους κανόνες υγιεινής. Συγκεκριμένα, κάθε παιδί έχει ατομικές πρώτες ύλες, ατομικό προσωπικό εξοπλισμό, ατομικά σκεύη και εργαλεία, τη δική του προσωπική ένδυση με ποδιά και σκούφο, ενώ κατά την διάρκεια των προγραμμάτων όλοι φορούν μάσκα. Τέλος, γίνεται καθημερινά απολύμανση όλων των χώρων και κοινόχρηστων εξοπλισμών.

info
Ν. Ζέρβα 58, Γλυφάδα, τηλ. 213 0030644.

Δείτε επίσης:
Το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» ανά ημέρα

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μενού στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς

Διδάσκοντας στα παιδιά την έννοια της βιωσιμότητας